Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Прво да поздравим све Гробаре на форуму.. а онда да оставим пост тј упис у овој теми..

За нас данас званично почиње други део ЈСЛ.. једва чекам, а 19 часова не могу да дочекам ! Била је дуга пауза, надам се добром старту.. неке се ствари нису промениле, али се надам да можемо да освојимо и шесту титулу у низу ! ИДЕМО ПАРТИЗАНЕ !!!! <3

Јао боже ако вака играт цела сезона мамето ке ни се расплаче.УЖАС ХОРОР БЕЗИДЕЈНО па на полувреме кога го слушнав Варга како вика играли смо разноврсно ке се онесвестев.Ај прва утакмица па да се прогледа низ прсти!

Очекувано Партизан тепа 2:0 ...
Стварно се зачудив,околу 9.000 гледаност,југ скоро цел беше полн,навивање добро...:D
Линк од головите :

Југ ;
69623_567068483303983_1003692641_n.jpg
884595_541463942565194_1225132069_o.jpg

886860_541472955897626_209300773_o.jpg

12175_541479279230327_1263191451_n.jpg

НАЈЈАКО, жими све, Лудница :D
Еве и еден коментар под клипот: "Jbte ovde sam u jednom trenutku puk'o sa mozgom xD od toliko glasova oko mene,mislim da sam poceo da pevam "gde god ti da igras Vesna,jebes se k'o besna." :pos::vozbud:

Игра ли Лазовски? Пишете нешо за двајцата Македонци што како. Каков им е статусот кај тренерот?

Игра ли Лазовски? Пишете нешо за двајцата Македонци што како. Каков им е статусот кај тренерот?

ЛазЕвски :D
Лазевски вчера не играше, а беше на клупата за резерви... Ги одработи припремите, а и има голема минутажа кај Вермез... Ашковски доби шанса на пријателските и на натпревар од Купот каде испаднавме од Борац Чачак, а и постигна гол во купот и уште некој во пријателските... :)

ЛазЕвски :D
Лазевски вчера не играше, а беше на клупата за резерви... Ги одработи припремите, а и има голема минутажа кај Вермез... Ашковски доби шанса на пријателските и на натпревар од Купот каде испаднавме од Борац Чачак, а и постигна гол во купот и уште некој во пријателските... :)

Нешо за Рајкард се шушка а? :icon_lol:

Каков Рајкард плата огромна кој ќе го дозволи..поарно играчи нека носат за тие пари сеа они ќе го продадат Маркович и одма за тренер огромна плата место да се искористат тие финансии за засилувања.

Волков е одличен нема зошто да го става Лазевски иако доста добива шанса од Вермез доста..ако не го продадат Волков тешко дека ќе игра Лазевски, Волков е одличен бек само за дефанзива е послаб ама во напад е одличен.

Него лагано да ги натаманеме БСК па +8 и чао довиџења!!
Иначе као и секоја пролет така и оваа иста песна од спротива у контејнерот!
482156_427482960668818_1666880497_n.jpg

Добили смо их за викенд и у ватерполу и у рукомету. У кошарци добијена Цедевита. :)

Елем, настала потпуна лудница када је спикер на стадиону објавио победу над звездом у ватерполу..

БСК - ПАРТИЗАН 13:00 !
ОДИМЕ НА ПОБЕДА!

0-1 Којиќ во 8-ма минута,дебитантски гол и за него !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom