Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се замарате јас не знам,оставете ги нека зборат,кој губи има право да плаче.
а шо пароли извадиле.......инаку поздрав до убавите ни комшики и нека се лечат на друго место не тука...
п.с.1000 гробара и хулигана свој живот даче за ПАРТИЗАНА за ШАМПИОНА државне целе за ЦРНО БЕЛЕ за ЦРНО БЕЛЕ![]()
ajде додека сум ОНлајнИмаше две пароли од страна на Гробари,едната се секавам дека беше нешто Лонци,поклопци и слично.Баш сега ке побарам и ке ги ставам.
Не се гледа најдобро,ама знам што пишува точно.Не очекував ова од нив,најискрено.
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1239570288.jpg
На првата парола доле-ЗАВРШИЧЕТЕ СВИ У ЦРНОМ ЛОНЦУ
Pred 2 godini vo dogovoren fight pomegi Grobari i Firma eden grobar so PISTOL usmrti eden clen na Firma!!Не ги видов тие пароли,имаше навивачката група ФИРМА на Војводина извадено за нивни убиен навивач и скандираа неколку пати Убице,Убице!!! Па ја си претпоставив да не е од ланската утакмица кога имаше гужви помеѓу навивачките групи и Гробари да не усмртиле некој нивни член...ако знае некој повише нека пише...