Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што се замарате јас не знам,оставете ги нека зборат,кој губи има право да плаче.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Што се замарате јас не знам,оставете ги нека зборат,кој губи има право да плаче.

Вац не се замараме ние со нив,брат туку тие со нас.Се гледа баш кој има комплекси:pos2::pos2:

ТИТУЛА...ТИТУЛАА..СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛАААА.....

Ова вистина е од страна од Грбари што ги извадиле паролите против Војводина викендов??:tapp:Не очекував ова од нив,најискрено,да плукаат по член на друга навивачка група кој беше убиен во пресметка мегу навивачите.Разочаран сум!!!Вистина се бунеле поголемиот број од Гробари за двете пароли и се разотишле после тоа???:kesa::kesa::tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
а шо пароли извадиле.......инаку поздрав до убавите ни комшики и нека се лечат на друго место не тука...

п.с.1000 гробара и хулигана свој живот даче за ПАРТИЗАНА за ШАМПИОНА државне целе за ЦРНО БЕЛЕ за ЦРНО БЕЛЕ :vozbud::vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
а шо пароли извадиле.......инаку поздрав до убавите ни комшики и нека се лечат на друго место не тука...

п.с.1000 гробара и хулигана свој живот даче за ПАРТИЗАНА за ШАМПИОНА државне целе за ЦРНО БЕЛЕ за ЦРНО БЕЛЕ :vozbud::vozbud:

Не ги видов тие пароли,имаше навивачката група ФИРМА на Војводина извадено за нивни убиен навивач и скандираа неколку пати Убице,Убице!!! Па ја си претпоставив да не е од ланската утакмица кога имаше гужви помеѓу навивачките групи и Гробари да не усмртиле некој нивни член...ако знае некој повише нека пише...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Имаше две пароли од страна на Гробари,едната се секавам дека беше нешто Лонци,поклопци и слично.Баш сега ке побарам и ке ги ставам.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не се гледа најдобро,ама знам што пишува точно.Не очекував ова од нив,најискрено.
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1239570288.jpg

На првата парола доле-ЗАВРШИЧЕТЕ СВИ У ЦРНОМ ЛОНЦУ

Јас како навивач на Партизан ова не го оправдувам како добар потег од страна на Гробари,оти колку и да си непријателски настроен со друга навивачка група-не треба да се посакува да се случи нешто такво,во случајот смрт на навивач на Војводина...мислам дека за овие пароли нема согласност од навивачка група Гробари,и дека ова е "масло" на поединци или некоја подгрупа,бидејќи како што кажа А-С-А-В пола и повише си отишле,бидејќи не биле задоволни и не се согласувале за да стојат тие транспаренти...а исто и не се согласувам со тоа што има од Гробари,гледам и групи по фејсбук-"Нек умре свако ко није за Партизан" :kesa:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И јас мислам дека е од одредени поедници ова дело,ама сепак другите знаеле што има на паролите,можеле да не ги вадат,ама тоа е.И јас како навивач на Партизан се оградувам од ова дело,како прво срамота е за нив,второ,не треба да се посакува лошо колку и да си непријател со друга навивачка група.Сега тие си знаат како стојат работите кај нив.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Не ги видов тие пароли,имаше навивачката група ФИРМА на Војводина извадено за нивни убиен навивач и скандираа неколку пати Убице,Убице!!! Па ја си претпоставив да не е од ланската утакмица кога имаше гужви помеѓу навивачките групи и Гробари да не усмртиле некој нивни член...ако знае некој повише нека пише...
Pred 2 godini vo dogovoren fight pomegi Grobari i Firma eden grobar so PISTOL usmrti eden clen na Firma!!

R.I.P Dejo

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не ги оправдувам Гробари за ова што го направија,но и Фирмашите не се нешто поарни од нив.Пред една сезона исто така се играше во Нови Сад,Фирма извадија парола--АКО ЈЕ ОСВЕТА ГРЕХ,Г-3 ЧЕ ГОРЕТИ У ПАКЛУ---И тие имаа испади,Гробари вратиле само,но сепак.............криви се и едните и другите.Пред се сме луге сите,па после навивачи.:smir:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ABE SE E URED I JA SE OGRADUVAM OD TAKVI RABOTI ALI JBG IMA EDNA NARODNA:)pos2:) VIKA "PRAVILATA GLASAT VAKA:NEMA PRAVILA!!!!"ALI TESKO NA ONIE STO KE ZAGUBAT NEKOJ BLIZEN POSTO TOA NA SEKOJ MOZE DA MU SE SLUCI AKO DOJDES U TAKVA SITUACIJA ILI KE UNISTIS ILI KE TE UNISTAT DRUGO NEMA NE DEKA GO ODOBRUVAM NASILSTVOTO POSTO MOZE DA MU SE SLUCI TOA I NA NEKOJ NEVIN ALI TOA E TOA!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тие па на Војводина пишуваат разни пароли а самите тие имаат правено разни киднапирања што е по мене полошо и од убиство,разни трауми имаат луѓето.
Нормално дека не ги оправдувам Гробари ама тоа е,никој не е совршен.

I

InF3cTeD

Гостин
јес дека никој не е совршен ама кај нив изгледа дека нема правила за тоа....или па само постои УБИ ДА НЕ ТЕ УБИЈАТ

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Утре Хајдук Београд-Партизан,овие се последно место у прва српска лига,би требало да ги добиеме,може да се искомбинира составот.

Денес најверојатно,место Младен ќе брани Дарко Божовиќ,место Обрадовиќ ќе игра Брежанчиќ и Томиќ нема да игра,другите ваљда ќе бидат стандардни.
Како и да е очекувам победа,нема врска колку ќе биде,4-3 за нас нека биде само да нема пенали.
Среќно

Kajgana Shop

На врв Bottom