Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав до ФАН КЛУБОТ НА ОВЧЕ ПОЛЕ...воедно и јас сум во тој :) Сигурно овчарите ме знаат овде Кристијан (слончето) со трубата ;) Хаха...па вака едно инфо за нашата навивачка група:
-На натпревар се собираме нашата група околу 70-80 луге а цела сала е 800 души
-Транспаренти имаме
-Маиците се во подготовка ;) Ке бидат на натпреварот во Сабота со ФЕНИ
-Песни имаме..(во голем број)

Сликите ке се аплоадираат овие денови,ке има и клипчиња

Поздрав,
Кристијан
ооо браво браво па вие сте биле една врвна вавијачка група:pos2::pos2::pos2:браво браво

hahahahaha mozam da zamislam za pesnite ali aj ke gi vidime na delo poz do OVCARI

Цитат:
Напишано од The Nightmare
Jaki praskovi ima u italija :D:D:D:D

:pos2: :pos2: :pos2:

Jас све мислам ќе реплицира на италијански :pos2: :pos2:
VAFANCULO TUTTI DUE fate me sapè quanto finirete con questo discorso di merda!!! hahahahahhahha:pos2::pos2::pos2:

VAFANCULO TUTTI DUE fate me sapè quanto finirete con questo discorso di merda!!! hahahahahhahha:pos2::pos2::pos2:

Epa mozes da im naprais edna pesna na ovcari na italijanski jako ke zvuci...na pr. NIE SME OVCARI NAJAKI SME NAJAKI:D:D:D:D:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

OVCARI SIAMO NOIII OVCARI SIAMO NOI! PUI FORTI NEL moNDOOOOOOOOO:pos2::pos2::pos2::pos2:eve ti kako izglea

decko kade uleta pa ti so ovoj robajlava gleas so zbori se maa u preponi se maa u vena. Nie ne zborime za takvi praskovi, glej mi ja slikata i ke znaes:toe::toe:

e вака сеа...за да не бидете глупи како лозарите...не се силете одете полека но сигурно...чим ви е прва година 100% мислите сеа ке зееме ке навиваме сме глеале на телевизија...воопшто не е така..има многу правила кои треба да се знаат...не како на пример овој лозари-исток со другарите да тресат зелени..врска нема треба како прво да има навивачка култура....не сакам да испадне дека започнувам провокација ама така иде тоа

ured si e

ne e problem ke pustime ama da ne mislis i ti kako fenomen robajlata:pos2::pos2::pos2:

аххх све е отидено еј......остајте го овчари нови се..удрете им на Лозари-Исток и тугедер лозари...топ се за заебанција..ако не се они јас незнам што ке праам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom