Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo na site od mene...Kako sto gledam mnogu sum propustil peesetina strani ,no sepak i jas sum lojalen navivac na KK ovce pole

добро миле ред девил... Не се возбодувај... ако не сакаш да те викам воџа, ок, не те викам... инаку тоа беше кажано од шала... Ај поздрав, и не се замарај... :helou:

добро миле ред девил... Не се возбодувај... ако не сакаш да те викам воџа, ок, не те викам... инаку тоа беше кажано од шала... Ај поздрав, и не се замарај... :helou:

Владе не е проблем,ти како сакаш ме викај....него работата е што од ваква дезинформација се отвори муабет пред некое време...а да сум воџа би кажал,зошто да не?Само ти кажав како стојат работите кај нас,а ти како сакаш разбери ги...се знаат скоро сите воџи на навивачките групи у Македонија,и не би имало никаков ефект и јас да кријам...позз и не се замарам :helou:

дојдете во аеродром да видиме кој вади калаш на мртво куче, и вие сте ми некој „НАВИЈАЧИ“:pos2:

неписмен селанин незнаеш ни името да го напишеш, Хаскер !!

Ах,сељаку.Ти како прво да знаеш мене не ми е до името,тоа ми е ник на сите форуми и кути.Мислиш се плашам од Фемили.ЦПБ ве издрвиле здраво и се на нас се силиш коњу еден скапан.:helou:

браво "брат"

не се надевав на вакво нешто од тебе
НЕ бееееее леле ама погрешно разбравте. Песната е брат од РОМА против ЛАЗИО ја напишав пошто знам дека си за рома нема никакво вреѓање против тебе ако сакаш и ке ти ја преведам!!

НЕ бееееее леле ама погрешно разбравте. Песната е брат од РОМА против ЛАЗИО ја напишав пошто знам дека си за рома нема никакво вреѓање против тебе ако сакаш и ке ти ја преведам!!

ок ако е така

Еј од мој еден пост што не беше против никој вие напраивте партали!! ЌЕ се скараме многу!! Почнавте многу да ми вреѓате и да кажувате глупости против ФЕМИЛИ итн. Ај преваспитајте се што кажавте вие а што кажав јас!!

Еј од мој еден пост што не беше против никој вие напраивте партали!! ЌЕ се скараме многу!! Почнавте многу да ми вреѓате и да кажувате глупости против ФЕМИЛИ итн. Ај преваспитајте се што кажавте вие а што кажав јас!!

што е до мене се е во ред

Ах,сељаку.Ти како прво да знаеш мене не ми е до името,тоа ми е ник на сите форуми и кути.Мислиш се плашам од Фемили.ЦПБ ве издрвиле здраво и се на нас се силиш коњу еден скапан.:helou:

Оф мори мајко мила ти најде мене да ми викаш сељак? ццц, а другарчињава од цпб многу добра приказна ви направиле не викам не, си знаат они нема потреба да се расправам по форумов...

Оф мори мајко мила ти најде мене да ми викаш сељак? ццц, а другарчињава од цпб многу добра приказна ви направиле не викам не, си знаат они нема потреба да се расправам по форумов...
ne ni oni napravia prikazna taka na vesti kazaa......

Работнички Фершпед-Овче Поле 106:69...висок пораз на Овче Поле....:toe:

два пораза по ред овака не оди еден од Торус што не требаше да изгубиме во купот и овој веќе можеше да се очекува :toe::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom