Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Леле од вакви тркала да не му се влегва на чоек на форум.А бе вие не знајте кај терате уште навивачи се нареквате :toe: па уште онај напишал Чкембари шпанско село нешто :tapp: ти дете пиши си тука за твојо тим и не гледај за другите а сигурен сум дека појма немаш кој се Чкембари за такви навивачи во твојо град можиш да сонваш ти.А зико бт ако ве провоцира ич не му обрнувајте внимание се ке е ок:salut:ајт

Tuka si vo pravo...nego deteto sakase da kaze za kosarka deka se spansko selo oti kako sto zname Ckembari ne odat na kosarka......ali ne e bitno dajte nekoja tema za kosarka ajde :smir:

Не бе бате одат на кошарка но во помал број.А сега ако влезиме во 1/4 финале сигурно ке биди преполна салата:salut:

Не бе бате одат на кошарка но во помал број.А сега ако влезиме во 1/4 финале сигурно ке биди преполна салата:salut:

Ok oti pred nekoj den Ziko BT napisa post deka ne pamtil koga Ckembari posleden pat bile na kosarka...a ina4e se si e vo red.....:toe::toe: :helou:

Ае доста провокации...ае малку кошарка

Шо мислите ке оди Овче Поле плеј-оф ?

Ае доста провокации...ае малку кошарка

Шо мислите ке оди Овче Поле плеј-оф ?

Ќе оди...6-ти ќе бидете на табела, ќе играте со Амак или Бравопички у 1/4 финале и ќе изгубите таму...Таман за прва сезона, доста е и толку...Гледајте да не се распаднете после тоа...

Незнам...ако се врати Мек Кензи тешко дека ке изгубиме против АМАК.А кој се тие Бравопички ако може да знам.РАБОТНИЧКИ се ?

Ајде поздрав и се надевам на плеј-оф :helou:

Незнам...ако се врати Мек Кензи тешко дека ке изгубиме против АМАК.А кој се тие Бравопички ако може да знам.РАБОТНИЧКИ се ?

Ајде поздрав и се надевам на плеј-оф :helou:

Ни Мекензи не ви помага.. Сепак види која екипа ја има Амак а која вие...Ја мислам дека Амак ќе биде и пред педерите доколку немаат повреди некои....Тие се бравопички...:wink:

Ах Мек Кензи го имаше во секој весник бе не заебавај...супер играч е

Можеби со Амак не ама со другите...:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom