Z
ziko bt
Гостин
ajt v koperacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hhaha:pos2::pos2:SKOPJE TIFOS AND OVCARI ORTHODOX BROTHERS!!!!!!!!! Ova ke izleze u italijanskoto cao tifo spisanie![]()
hahah :pos2::pos2::pos2:Св.Архангел не се опуштај! Прво го пушуш аеродромскиот к*р по темиве а сеа бладаш нешо трето..Дај не глуми сељак.Извини.
ke prestanis veke ednas gomno seljacko ???ajt v koperacija
aj be ne preteruvaj dosta veke so ovie provokacii najgolem provokator si...se sekava deka ne si setan
lele mene selanec mi rece kaj e sv nikole nemom da go najdam na kartava na makedonija:pos2: abe jas samo go kazvam moeto mislnje ne provociram zato ti odebi
Крикле Аеродром ако е село тогаш св.николче не треба да го има на карта..И да сељачишта сте без никакви кошаркарски познавања па вашето зачленување на форумов се базира на КОМПЛЕКСИ...А не е проблем ќе му напраиме сестра на крки,немај гајле ти..Ако сакаш и ти пиши ми пм. и оди у пм.Јас не слушам,јас гледам што се дешава со мајка ти :smir:
vo sv.nikole ima tri sredni skoli i eden faklutet dve osnovni nasata gimnazija e 3 vo makedonijaabe jas sum sredno ama vie site ste so osnovno tolku imate vo sv nikole
nemate sredna skolija na selo:pos2:
а ти имаш време за таму 13 годинки имаш те видов јас кој си....vo sv.nikole ima tri sredni skoli i eden faklutet dve osnovni nasata gimnazija e 3 vo makedonija![]()
se glea kolku si glup ne vikam deka si 1-2 sredno nego 1-2 oddelenieabe jas sum sredno ama vie site ste so osnovno tolku imate vo sv nikole
nemate sredna skolija na selo:pos2:
se glea kolku si glup ne vikam deka si 1-2 sredno nego 1-2 oddelenie
o suzana gi ebam pelister ja ebam cela bitola i ckembarite
i opet to...........................
ma ja znaes nema so da ti ja kazuvam