Z
ziko bt
Гостин
ajt v koperacija
hhaha:pos2::pos2:SKOPJE TIFOS AND OVCARI ORTHODOX BROTHERS!!!!!!!!! Ova ke izleze u italijanskoto cao tifo spisanie
hahah :pos2::pos2::pos2:Св.Архангел не се опуштај! Прво го пушуш аеродромскиот к*р по темиве а сеа бладаш нешо трето..Дај не глуми сељак.Извини.
ke prestanis veke ednas gomno seljacko ???ajt v koperacija
aj be ne preteruvaj dosta veke so ovie provokacii najgolem provokator si...se sekava deka ne si setan
pa po toa se gleda kolku si pismenlele mene selanec mi rece kaj e sv nikole nemom da go najdam na kartava na makedonija:pos2: abe jas samo go kazvam moeto mislnje ne provociram zato ti odebi
Крикле Аеродром ако е село тогаш св.николче не треба да го има на карта..И да сељачишта сте без никакви кошаркарски познавања па вашето зачленување на форумов се базира на КОМПЛЕКСИ...А не е проблем ќе му напраиме сестра на крки,немај гајле ти..Ако сакаш и ти пиши ми пм. и оди у пм.Јас не слушам,јас гледам што се дешава со мајка ти :smir:
vo sv.nikole ima tri sredni skoli i eden faklutet dve osnovni nasata gimnazija e 3 vo makedonijaabe jas sum sredno ama vie site ste so osnovno tolku imate vo sv nikole
nemate sredna skolija na selo:pos2:
а ти имаш време за таму 13 годинки имаш те видов јас кој си....vo sv.nikole ima tri sredni skoli i eden faklutet dve osnovni nasata gimnazija e 3 vo makedonija
se glea kolku si glup ne vikam deka si 1-2 sredno nego 1-2 oddelenieabe jas sum sredno ama vie site ste so osnovno tolku imate vo sv nikole
nemate sredna skolija na selo:pos2:
se glea kolku si glup ne vikam deka si 1-2 sredno nego 1-2 oddelenie
o suzana gi ebam pelister ja ebam cela bitola i ckembarite
i opet to...........................
ma ja znaes nema so da ti ja kazuvam