- Член од
- 30 јуни 2007
- Мислења
- 1.775
- Поени од реакции
- 23
siguren si? ti ja gledase utakmicata? rezultatite se zemeni od www.komarec.com.mkНапредок – Рудар 0:1
п.с. каде ги наоѓаш резултативе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
siguren si? ti ja gledase utakmicata? rezultatite se zemeni od www.komarec.com.mkНапредок – Рудар 0:1
п.с. каде ги наоѓаш резултативе
siguren si? ti ja gledase utakmicata? rezultatite se zemeni od www.komarec.com.mk
слабо слабо !!! www.bagabontiforums.tk тоа се навивачи а не како вас !!!
STRASNI STE begajte ke beleme Lugevo navivaat na gostinski teren sto e solidno nemoj sega da se pravite vie nekoja nav grupa koja broji 500clena pa ste neso podobri pa i da omalovazis nekoj.слабо слабо !!! www.bagabontiforums.tk тоа се навивачи а не како вас !!!
Не сме навивачка група од 500 членови но најбројна и најдобра навивачка група сме во 3 лига исток !!!STRASNI STE begajte ke beleme Lugevo navivaat na gostinski teren sto e solidno nemoj sega da se pravite vie nekoja nav grupa koja broji 500clena pa ste neso podobri pa i da omalovazis nekoj.
Ako e vistina ova me raduva malo gradce ko sto e Probistip da ve ima 500clena navivaci mada ne veruvam dek ve ima tolku koga vo prva liga retko koga bi se sobrale nad 500navivaci organizirano da go bodrat svojot tim zborim za organizirano bodrenje ne posetenost na tribini to e drugo 25 .Koj vi e najgolem najomrazen rival ako moze da znam dali e to osogovo ili ?Не сме навивачка група од 500 членови но најбројна и најдобра навивачка група сме во 3 лига исток !!!