Фан Клуб: Олимпик Лион

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Нека биде цела Франција на нозе како кога славеа финале 2006та против Португалија, па после финалето нека биде како 1998ма против Бразил!!:smir::vozbud:

Е овој Делгадо на куров се качи! Глупак еден!

Под итно да го менува сега, и Едерсон и Пјаниќ мора да влезат место Глупакот и Гоналон. :nesum:

Неможат една шанса да направат,промашуваат од 1м сами со голманот,а со Реал се побудалија...да си пукниш од мка се вика ова.:wink:

Овој Делгадо нека си пише /kill у конзола, многу ја тупи...

Citro Love брат, секоја чест на Лион, ама мислам дека овој Гову треба да биде запален на плоштад. Поголемо дрво немам видено, мене ме извади од кожа а можам да замислам како ти е на тебе:smir:

^ A Делгадо ? :tv:

Мада, не може да се очекува многу од човек со ЕДНА веѓа !

Не ми се верува. Анти талент финале, Интер - Баерн.

Нишо момцим за вас навивав, а се надевав и дека ќе освоите. Јебига, следеча сезона.

Citro Love брат, секоја чест на Лион, ама мислам дека овој Гову треба да биде запален на плоштад. Поголемо дрво немам видено, мене ме извади од кожа а можам да замислам како ти е на тебе:smir:

Гову,Делгадо,Гомис,Бастос,Бумсонг... у курацццццц све бре.. ја на клоци би ги исфрлил од тимот :nerv::nerv:

Искрено жалам. иако сакав вие да влезете во финале.. Ама не заслуживте.. многу тапа игра без никаква идеја.. Баварците беа многу подобри од вас.. позз:smir:

^ Овој шупаков ми падна у очи кога на 0-2(јес да више беше готово) не ја уфрли у празно како што Алтинтоп му ја уфрли на Олич туку си тргна сам со главата доле ко коњ некој.

Јебига повеќе среќа другата година.

^ Овој шупаков ми падна у очи кога на 0-2(јес да више беше готово) не ја уфрли у празно како што Алтинтоп му ја уфрли на Олич туку си тргна сам со главата доле ко коњ некој.

Јебига повеќе среќа другата година.

И за вас исто

Можеби ова беше една од најслабите игри на Лион во ЛШ но сепак е голем успех стигнувањето до 1/2 финале :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom