Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Жељко "Струја" Лукајиќ, ќе бидне интересно да се чуе тајмаут на МЗТ, ќе има ебење мајки до 101 и назад.

Им се извинувам и јас на сите на форумов кои што ги убедував дека Ацо е тренер на место , едноставно сакав да истрае човекот и да го мрдне МЗТ од дното , но очигледно тој го дотолчи . Со среќа на новиот тренер и да се надеваме дека ке не извлече од кризава , има играчи , какви се такви се , ваљда со овој тим ке ја обезбеди титулата во МК и ке обезбеди опстанок во АБА .

Утре очекувам победа ;)

Sent from my Iphone 7
9d3bed7c63de93299d1eeafbdaf9c259.jpg

Последно уредено:
Дамјан пичка Стојановски,оди утепај се аматеру.

Да не можеш Морнар дома да го победиш,а водиш со 20 разлика и на крај да изгубиш...па ебано расформирајте се.

После утакмицава само еден заклучок извлеков.

Мзт ги распадна Фемили.

Последно уредено:
Реално гледано не би било фер за другите екипи ако МЗТ успее да обезбеди опстаснок во АБА лига сезонава.

Што мислите за натпреварот утре со Партизан ...? Ке тепаме ли ?

Имам некое чувство дека тренеров премногу им мрчи на играчиве и дека не го сакаат баш

Имам некое чувство дека тренеров премногу им мрчи на играчиве и дека не го сакаат баш
Јас имам чувство дека треба Тодоров да го вратиме и сам да ги исчисти г.вната што ги направи!!! Што велиш ти на ова?

Sent from my Iphone 7

Ако има неработници и мрзи во тимот секако дека ке им мрчи, не е ова Тодоров па да се заебава, него тренер со реноме и одлично CV

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom