Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во 6 саат играме со домаќините.Ја даваа некаде? Кога играте следна?
Али и со Лалиќ мислам дека конечно имаме добиено центар во правата смисла на зборот.mene najdobar vpecatok mi ostavi Thames, ocigledno e deka ne e za djabe izbran na draft. mislam deka so doagjanjeto na Kloof, Marko i Scott koj sto mi e nepoznanica, vcera ne igrase poradi virus.
inace vo Evrokup od grupata pominuvaat 4 ponatamu, sto ti dava sansa da otides vo druga uste pojaka grupa
Од кај тоа дека е најслаба карика кога никој не го видел како игра?Скот изгледа дека ви е најслаба карика од странските играчи...
Ке се борите со Лиеткабелис најверојатно за четврто место. Не ги знам кои се и колку се јаки, ама не се за потценување.
Мекејлебовски ке го гледаме со Гран Канарија на 14-ти декември во Јане.
Лалиќ имаше 4 поени со ПАОК а 8 со Газиантеп што не го прави лош играч.Убаво пишав. ИЗГЛЕДА. Играше против Газиантеп и Паок и според статистиката добив таков впечаток.
Па сега тренинзите се најјаки, не се битни пријателските, они служат да воиграш акција, резултатите доаѓаат од декември натаму.Којзнае ке победат ли барем во еден од овие подготвителни натпревари ?? Не ми изгледаат добро работиве барем од до сега прикажаното . Рајковиќ се вади на заморот . Кој замор пусти Емил уште не почнале имаа само 3-4 тренинзи и 2 утакмици . А допрва следи предизвикот
https://youtu.be/DhL4z9j6UFUЛинк некој за пренос ?