Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беше извадена парола 09.05.2015 - Куманово не заборава, или поточно една година од терористичкиот напад.
Мала исправка, Милков не е 1998, 1996 е.Не го врти вака муабетот,можеби е најдобар центар...Ама у никој случај неможеш да кажеш си игра мајтап. Денеска игравте со Фени кои беа со 10 играчи(од кои 2 неактивни),имаа 3 млади играчи (Стајиќ и Пајиќ 1993,Милков 1998),едвај 2 играчи над 2.00(еден центар и еден крилен центар) и се мачевте до последна четвртина кога буквално неможеа да стојат више,а не па да играат...Ете зошто доминираше Луковиќ...Кај беше со овие бројки кога играше против Тубак,или лани кога играше Кемп?![]()
тачно, и затој никад нема да не бидеСреќа нема партиски клуб во државава.Што сте чудни, разликата е само која партија е на власт.
Мислев 97 да пишам моја грешка 98 сум напишал..Мислам дека е почетокот на 97,јануар или февруар..лично се знамМала исправка, Милков не е 1998, 1996 е.
тачно, и затој никад нема да не биде
Ние си освојувавме без политикаТака ти функционира целата држава, не може ти да очекуваш во спортот да не биде така.Никој не ти вложува во повеќе годишен проект, туку секој сака инстант успех.Искрено и затоа кур ме боли.Сум се нервирал кога годел ги лапаше вака титулите, сеа вие се нервирате ние што ги лапаме и тоа е кругот.Моли се само еден ден и на вас да ви дојде редот, зошто како што си кажа и самиот никогаш нема да не биде.
Ние си освојувавме без политика![]()
![]()
Подобро никад титула него да ми дојде некој шериф да ми изиграва и да ми шкрта графити и никој да не сака да иде у сала да им ебам матер се покваријаТака ти функционира целата држава, не може ти да очекуваш во спортот да не биде така.Никој не ти вложува во повеќе годишен проект, туку секој сака инстант успех.Искрено и затоа кур ме боли.Сум се нервирал кога годел ги лапаше вака титулите, сеа вие се нервирате ние што ги лапаме и тоа е кругот.Моли се само еден ден и на вас да ви дојде редот, зошто како што си кажа и самиот никогаш нема да не биде.
точно !Не го врти вака муабетот,можеби е најдобар центар...Ама у никој случај неможеш да кажеш си игра мајтап. Денеска игравте со Фени кои беа со 10 играчи(од кои 2 неактивни),имаа 3 млади играчи (Стајиќ и Пајиќ 1993,Милков 1998),едвај 2 играчи над 2.00(еден центар и еден крилен центар) и се мачевте до последна четвртина кога буквално неможеа да стојат више,а не па да играат...Ете зошто доминираше Луковиќ...Кај беше со овие бројки кога играше против Тубак,или лани кога играше Кемп?![]()
Струмица имаа 15 разлика последна четвртина и 2 слободни за Латовиќ на 10 секунди пред крајот на нерешен резултат,при што ги промаши и двете...Така продолжи утакмицата и Самарџиев даде тројка,у никој случај неможе да се каже дека Фени биле фаворизирани од судиите...Финалето на резултат 3-2 за Фени и водство за Фени од 15 на 8 минути до крај судиите го исклучуваат Поповиќ,Браун се повредува и Фени ја губи утакмицата 5 поени. Последниот напад во Струмица,при нерешен резултат Поповиќ тргнува од центарот и веднаш му свират чекори(кај шо 99 од 100 судии не би ги свирнале)..Среќа Богоев себичеше па промаши од позиција кај што до утре да шутира нема да погоди..Извинете заПа тогаш цела федерација му го дудлаше на Амир Амед, така да кога ќе видиш исто е цело време. Пред осум години кога се играше Купот во Кавадарци, имаше поклон од судиите кога Шуш напраи дупла или чекори и даде тројка. И тогаш имаше муабети како Фени е форсиран од федерација, без разлика што реално имаше најдобра и најдоминантна екипа за тој период.
Подобро никад титула него да ми дојде некој шериф да ми изиграва и да ми шкрта графити и никој да не сака да иде у сала да им ебам матер се покварија
"Подобро никад титула него да ми дојде некој шериф да ми изиграва" ова ви е алиби,поради гневот од неможноста да склопите тим конкурентен за титула !Подобро никад титула него да ми дојде некој шериф да ми изиграва и да ми шкрта графити и никој да не сака да иде у сала да им ебам матер се покварија