Аеродром
Faithful :)
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 2.217
- Поени од реакции
- 256
Каде изгуби МЗТ од Торус минатата утакмица?![]()
Затоа пишав,ете им ги судиите,али јебига некој неможе преку комплексите.ВАРДАР АУТ !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде изгуби МЗТ од Торус минатата утакмица?![]()
Кога веќе се залагаш за clean skopje, најмалку што можеш да направиш е да се информираш што значи комбинацијата од интерпукциски знаци што ја употребуваш, оти ризикуваш погрешно да бидеш разбран од своите....нејсе, бев во право за тие што ја знаат вистината, за сите останати - како кога....најодговорно тврдам дека преку 95% од Фемили никогаш, дословно никогаш, макар вардар станал и шампион на европа, нема да се појават на запад...воопшто не очекувам да ме разбереш, зашо ваков тип на лојалност и препознавање вам не ви е познат, за жал...[/QUOTE]--- надополнето ---
[/COLOR]
во право си...........но за кого како?!?!?
1060_CPB напиша:aj ziti majka ne se javuaj vie so toa skotskite znaminja sto ako se u boite od FA i MZT koa e skotsko zname i sea so treba da ve umareme radi toa?
abe brat oni sakaat da se skotlangani u dusa im e da nosat suknicki
skotlangani zaso nemate materijali od so torus?
еве ти материјал педерчеabe brat oni sakaat da se skotlangani u dusa im e da nosat suknicki
skotlangani zaso nemate materijali od so torus?
Зошто да се става клуч на темава? Зар мора да бидеш само Ф.А. за да постои темава? Си има симпатизери/фанови кои што го бодрат МЗТ на утакмици а не се меѓу Ф.А. така да не пишувај глупости.:smir:mora da si nekoja faca stom se osmeli da go prekrsis praviloto na grupata. pa ako ne planirate da stavate materijali togas stavete kluc na temava :locked:
mora da si nekoja faca stom se osmeli da go prekrsis praviloto na grupata. pa ako ne planirate da stavate materijali togas stavete kluc na temava :locked: