Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
увек се закочува на МЗТ кога и да сакам да проверам колку е резултат оно е закочено,мора да е некој баксуз:smir:.
Иначе очекувам сигурна победа и денес и против работнички зашто мислам дека имаме поквалитетен тим,и мислам дека навивачите ќе ја решат оваа утакмица:toe:

Мучно иде со Куманово, ке видиме каков ке биде крајниот резултат...

Добро е победа на МЗТ, ке бидат во добро расположение играчите. :)

spored statistikava jane i kire izigrale odlicno, grne konecno pocnal da dava koshevi :) i sutot za 3 gledam go namalile, 9/25 e :))

Ај честито победа. :)

Неизвесно беше се до четвртата четвртина, МЗТ направи огромна разлика, на крајот Куманово малце ја намали само.
Добро е што немаше тепачки на крајот (освен алфи vs. Кумани), ма да автобусот на МЗТ настрада. Фемили ѕверови. xD

Аууу пуна сала топ провод... Срамота за автобусот:kesa:

Напнато у сала, ФА одлична во секој поглед и најбитно победа на МЗТ пред дербито во четврток.
Слики и клипови утре.

35240o5.jpg

345zns9.jpg

Може некој да ја напише онаа песна нешто со (ку*ва е кумановска) мн ви е јака позз момци одлично гостување :bravo:

ete sto znaci vrakanje na kumanovo vo prvata liga..polna sala so 7-8 000 gledaci gostinski navivaci navivanje 40 minuti ...top top...bravo i za dvete grupi...neka kazat navivacite na mzt dali ocekuvaa tolku polna sala :) i dali nekade na drugo mesto videle tolku narod .. :P
ali nemase potreba od incidenti ..jbg sportski pozdrav izvinete za latinica..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom