Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха, првпат оваа година да го видам Срки да се накурчи...Вака беше работата...

Ние у напад бевме, Срки се гради под кош ,навлече 2-ца на себе и Радуле остана сам на тројка...Уместо да си седи таму и да чека кога Срки ќе му врати повратен пас овој идиотов тргна да вкрстува со Пејановиќ баш у моментот кога Срки му додаваше...Ја фати еден од Торус и ни дадоа кош од контра...Срки нормално не се ни обиде да се врати у одбрана :icon_lol:...И кога почна да му вика на Радуле...Шо праиш ти бе ??? Иди више у курац, не знаеш една акција како што треба !!!!!! Ама сето тоа онака ко спремен да го тепа......

Малце живот и он да покаже ...:icon_lol:

Дај да идеме у Буг врие цури во зимска облека...
Тепале Мзт одвај ќе се бориме за опстанок оваа година:raz:

Ќе напраиме нешто..Срки ќе ги тепал сите :pos2:

На еден тајм оут, Радуле го прашул Сркито дали да ја земе и да ја носи преку половина хехехе Газда беше, ај што не му додусија едно 15 фаула, па и ми се чини прв стрелец беше

На еден тајм оут, Радуле го прашул Сркито дали да ја земе и да ја носи преку половина хехехе Газда беше, ај што не му додусија едно 15 фаула, па и ми се чини прв стрелец беше
Среќа што ги погоди слободните иначе тешко нас ќе беше

Da da ile e deckoto sto koga e tuka spaja i raspaja u F.A. hahahahahahahhahaha ile ne naviva se kara so dzandari i obezbeduvanje i pcue se zivo i divo na italijanski:D:D:D:D:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

pa normalno nema smelost na makedonski da gi pcue pa pcue na italijanski

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom