Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
hehe dobro nee cudno ali i ti dosta zboris mnogu raduvaj se dur mozes ke dojdete so nas ke go jadete sed bt i posle ke padnete pa ke kutis zatoa nemas pravo da zboris taka dali ke izgubat ili ke tepaat

Што направивте бре дајте резултат од утакмицата или барем кажете кој победил:helou:

abe u pm nasive novinari se za nigde, dva saati baram nesto za nasava kosarka nikako da najdam!! aj ako znae nekoj kaj moze da najdam tabelata i sto praat nasive neka mi dade link pls

abe u pm nasive novinari se za nigde, dva saati baram nesto za nasava kosarka nikako da najdam!! aj ako znae nekoj kaj moze da najdam tabelata i sto praat nasive neka mi dade link pls

Боље да не знаеш шо праат...Волку слаби не памтам некад да сме биле, едвај победуваме со Торус и Овче Поле а губиме од Вардар...Ова денес што беше не може да се нарече кошарка....Тоа што имавме среќа и што не примивме неколку чисти шутеви денес не е оправдување...Сеа сме ваљда 5-ти на табела , а можда и 6-ти од вкупно 9 екипи што значи дека грчевито ќе се бориме да не влеземе у плеј-аут...

За линк од табела чекај до утре пошо би требало да има у спорт...

fala brat !! inace ja neznam ovie raboti posto tesko mi e da pratam od stranstvo!!!

сТАНКОВИЌ ИМАШЕ животна утакмица мислам..... прав газда на теренот, едно време си ја зема топката и не ја даваше :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom