Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нека донесат некој србин центар или крило и тогаш би требало да има МЗТ конкурентен тим во мак лигата. мислам квалитетни странци од типот на латович и пупович од струмица. Ако не донсеат такви играчи тогаш пак тешко со домашниве некој поголем резултат да се очекува.

Се гледа дека врска немаш како стојат работите у МЗТ.Бараш играчи од типот на Латович што зимаат плата колку 2 играчи на МЗТ ? Па биди среќен и срки и кралевски што го донесоа.

greskata e napravena so prodolzuvanje na dogovorot na Miki, a prodavanje na Kire vo Vardar. Kire mozese da bide dostojna zamena na ovie dvajca, ali nema vreme za zalenje

epa aj neka ni e so srekja...ja ne znam sea sto da mislam za centrive...mnogu se skloni kon povredi i toa me plasi....agoc definitivno bi se vklopil vo ekipata....kralevski bi bil back-up centar so po 15 minuti na utakmica....isto taka ako dojde pero kje imame 2 alternativi na 3-ka...mujo kje moze da se rotira i kako krilen centar....

jane ako ostane kje bide potpomognat od tasevski i mislam deka dobro bi funkcionrale i bi se nadopolnuvale....na bekovska pozicija ni fali nekoj trojkas...ovoj aleksandar held od pelister e dobar decko a i odbrana igra solidno i mislam deka bi bilo fino ako potpise za nas...za drugive srbi od pelister pomalce znam ama mislam deka pejanovic nema da ni treba ako ostane jane poso mislam deka i on e plejmejker.....

grne...hmmm, bi bilo ubavo ako dojde grne poso so nego kje imame epten golema rotacija u napadot....ama neso mislam deka kje ne zaebe i kje ostane u strumica......

mene mi e samo agoc i jane da potpisat....za pero i grne ne sum tolku zagrean.........

mozeme i nie da bideme dosta konkurentni narednata godina ako se napravi vakva petorka;

1. jane . 2.grne .3 mujo 4.agoc .5 srki

i so zameni kako , shele, pero, bojan,held,kralevski, mozeme da bideme konkurentni.........

ali petorkava gore e najdobar slucaj.....iako mujo i grne mnogu ne se :back: sepak moze aco petrovic da sklepa neso......iako dragi gi drzi koncite...

Мујо и Срки и онаа цпеницана Мики,ги имаме троицата најголеми тепачи во лигата ако дојде Грне тоа би значело улитимејт фајт секое коло :):)(плус упаљачи и шлaјмови по терен:)) синови рачунајте си наредна сезона просек утакмица да ни трае 3 сааата :bip::bip::bip:

Мујо и Срки и онаа цпеницана Мики,ги имаме троицата најголеми тепачи во лигата ако дојде Грне тоа би значело улитимејт фајт секое коло :):)(плус упаљачи и шлaјмови по терен:)) синови рачунајте си наредна сезона просек утакмица да ни трае 3 сааата :bip::bip::bip:

bogami ,ako se pogodi prvo kolo da e derbi , kje pauzirame posle do polusezona .....:wink:

ale luja i nie mozeme da kazeme deka imame NE CENTAR TUKU CENTRI duri dvajca :vozbud:

bogami ,ako se pogodi prvo kolo da e derbi , kje pauzirame posle do polusezona .....:wink:

ako se pogodi prvo kolo derbi mozeme kometno da si barame drug sport za gledanje , posto ke ne kaznat cela sezona

itar pejo ne go zaboravaj i petrovic e eden od po nervoznite tipcinja vo ligava, i jane ne e nesto mnogu fin

хахаха дааа беее и Ацо ке аздисува пак ко на времето а и Јане е последно време е доста љут,изглеа го фати пубертет конечно(може и ке порасне некој сантим да муибам кепецот:bip:)

Едно прашање до вас: Се најавуваше едно големо засилување Куртиш Рајс,велевте дека потпишал со вас но бил повреден. Каде е дечкото,цела сезона не играше а и овој шо ви беше плејмејкер црнецот зборевте дека е многу јак.Ги немаше 2 полусезона.Шо стана со нив?

Едно прашање до вас: Се најавуваше едно големо засилување Куртиш Рајс,велевте дека потпишал со вас но бил повреден. Каде е дечкото,цела сезона не играше а и овој шо ви беше плејмејкер црнецот зборевте дека е многу јак.Ги немаше 2 полусезона.Шо стана со нив?

epa, curtis rice go gleav na 3 treninga i na 2 pripremni utakmici i da ti kazam deka ne go biva....ostaj toa so ni gi pokazuvaa snimkite i sto se palevme...
mozebi pred povredata bil stvarno dobar ama posle nea e tapa...a nie da pribirame igraci i kaj nas da se vrakjaat u forma a za toa da zimaat mnogu pari ne ide bas.....bese na test period u tekot na zimskata pauza,edno 10 dena , i ne potpisavme so nego poso na taa pozicija imavme igraci ...........

a za daryl hill e druga rabota....ne sutira na kos sto za plejmejker e loso i zatoa ne se vklopi kaj nas...inace e grom, za na basket,3 na 3, puka deckoto ama za kosarka treba malce pojse od toa.....ama dusa predavnicka e i toj....si otide pred da igrame so amak u gosti u 1/4 finaleto na pley-ofot....

Хил отиде на повише журки и се издрогира повише него што направи нешто во МЗТ.
Иначе пред амак си отиде од МЗТ ама не и од скопје.Идеше после тоа уште на журки :) :)

dobra lista so uste 3 ili 4 dobri stranci ke gledame super interesna sezona ajde srekno vo novata sezona da se nadevame na finale strumica mzt

i da znaete kejf mi e so ima mzt dobra ekipa malku stara ama za razlika od lani mene mi stoi kade kade podobra

Хил отиде на повише журки и се издрогира повише него што направи нешто во МЗТ.
Иначе пред амак си отиде од МЗТ ама не и од скопје.Идеше после тоа уште на журки :) :)

idese u coloseum u cetvrtok , i petok a sabota i denela u hard rock na r&b i hip hop :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom