Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
ajde cestita 5 mesto ce bidete,slusajte me. pelister ce vi a puste u bitola za da mozat da bidat 6,a ako bidat 6 ce igraat so amak i imat OGROMNI sansi za ponatamu

ajde cestita 5 mesto ce bidete,slusajte me. pelister ce vi a puste u bitola za da mozat da bidat 6,a ako bidat 6 ce igraat so amak i imat OGROMNI sansi za ponatamu

Ја реков ти не си нормален ама ај.

Ај честито да ви се множат победите.

lelle,ko partizan da sme go tepale pa cestitate........
100 kosa od paceri kako vardar da se primat e sramota pogotovo ako se znae deka oni igraat bez trojcata srbi.......

kako i da ,zablagodaruvam,ideme dalje,sleden e pelister,sitnata utakmica,samo ne znam za kogo, ama posle ideme na titula,kako i sekogas......

utakmicata bese katastrofa ni ednata ni drugata ekipa nikakva odbrana ne izigraa, od mzt najdobro izigra jane i hil prvo poluvrame, ama vtoro go zaboravi na klupa nasiot maki !!!!

a za deckoto sto ni cestitase 5 mesto, pelister nie treba da go tepame nad 16 razlika za da bideme 5 , a toa nema da se sluci taka da fala uste edna ama top ni e da sme 6 :)

Ја реков ти не си нормален ама ај.

Критичар, ај најди му НЗС на момаков со кошарката ако можеш?

До НЗС.. знаеш ли колку разлика треба да тепа Мзт за да биде 5-ти? Како се пушта толкава разлика ај кажи ми пошто ти си тој што гледа кошарка 20 години. А дали Мзт пие нафта и е микроумник од твое ниво па наместо да заврши 6-ти и игра со Амак и да почнува од 0:0 да игра со работнички и губи 1:0 и игра во гости до две добиени? Уствари да! Ми текна, вие сте упатени во кошарката толку многу така да вие знаете се. Мочковци се собрале ке кажуваат гачки. АЈТ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom