Radical Boy
Говнојадец
i jas taka mislev samo edno mi e krivo ka kantata , kako ne uspea, e togas top ke ni bese, ne deka vaka ne ni bese ama toa ke bese 3,2,1,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Некој почнал да д-д-д`тка :pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i jas taka mislev samo edno mi e krivo ka kantata , kako ne uspea, e togas top ke ni bese, ne deka vaka ne ni bese ama toa ke bese 3,2,1,auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne d-d-d-d-d'kam, miksam :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Некој почнал да д-д-д`тка :pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::smir:Fantom_oh напиша:Најмногу::pos2: го почитувам Серпико, има милијарда причини. Си знае тој зошто.
Најмалку го почитувам Radical Boy, затоа што е нестабилен, егоистичен и во најмала рака детинест.
:smir: Ajde sega gluposti tropi eden ribar nema potreba za nervoza:smir: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:А што сака писателот да каже со ова? Ме заболе мене ку*от ако не ме почитуваат малоумни опицни од рангот на Христов и Климчо. Колку би можело да ми значи мислењето на еден копиљ што ме молеше да му дадам МСН за да му објаснам некои работи за кошарка и еден рибар, што не ни му се мочам во тоа езерото, кој се нарекува навивач а не гледа како неговиот тим игра против шампионот за да гледа Англиско првенство фудбал? Воопшто, камо среќа да се групирате сите со вашите интелектуални способности и да не ме почитувате, така бар ќе знам дека сум постигнал нешто
:smir: Ajde sega gluposti tropi eden ribar nema potreba za nervoza:smir: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Не не тропа глупости се ви плеска во фаца, а уште боље што тоа е вистина. Се што ви кажува ви кажува со аргументи а вие кутрите немате што да одговорите па или мењате теми или навредувате.
Баш да видам Мицуле како ќе одговори на прашањата.
eve jas uste dve ke prasam
zasto dojdovte na 10 god??? so cel da ni go rasipete rodendenot?
i zasto dojdovte u aerodrom i pa resivte posle taa utakmica da pravite bojkot???
Pa tocno e znaes poveke od mene daleko od toa no nema potreba da navreduvas Kopil Ribar :smir: :pos2: :pos2riznavam toa za msnto.
дојдоа да ви се поклонат за успехот кој го достигнавте како навивачка група :222:
:
ХРисТоВ де бе да го тииит сеа... само така пишуваш тука на форумов, ако имаше нешто попаметно да пишаш пишувај, ако не барем ќути, сите постови ти се у 300 пм... Можеш тоа да му го одговориш и по ПП или по мсн штом му го имаш... преку таквото ми е од тие твоите мислења, иако и јас имам на мн пати излегувано оф-топик од темите, еве и овде пак излегувам...:nesum:
Абе брат, как така ти го менаш мислењето толку често бе ? Пред 1 година пишаше Ајдуци воа она, а сега лижиш газ на аеродромците, ЕБАТЕ ПОЛИТИКАТА ЕБАТЕ !
Не им лижам газ на аеродромците, туку му кажувам дека ептен непотребни коментари остава... подобро ништо да не пишува, ако продолжи со тие таквите безвезални постови, пошто само така го трупи форумот... ако има нешто попаметно нека напише...
Кога имам пишано ајдуци воа она бе? За ајдуците дали имам напишано 10 збора!