Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Нека дојдат ЦПБ не би било интересно без нив.Мислам дека утре е време за победа сега дури се во криза.

Некој вика ќе дојдат, друг вика нема да доаѓаат, секој различно. Едно е сигурно, ќе дознаеме утре.

А што е битно дали ке дојдат они. Ние не одиме за нив, тие доаѓаат САМО за нас. Се посрамија кога им дојдоа Лозари и Ајдуци во нивна сала направија да се како гости, така да, GPB не се навивачи, не постојат

А што е битно дали ке дојдат они. Ние не одиме за нив, тие доаѓаат САМО за нас. Се посрамија кога им дојдоа Лозари и Ајдуци во нивна сала направија да се како гости, така да, GPB не се навивачи, не постојат
Па тоа што викаш не е битно дали ќе дојдат или не, ние идеме за МЗТ, а не за ГПБ.

I da imame 20 porazi po red , vie pak ke ni bidete Redovni pacienti :vozbud: . Nego imame edna informacija za vas sto ke ve isplasi , vecerva KOLE SR MKD ke doaga so nas , mislete mu ja. Sam ke ve tepa site :pos2:

I da imame 20 porazi po red , vie pak ke ni bidete Redovni pacienti :vozbud: . Nego imame edna informacija za vas sto ke ve isplasi , vecerva KOLE SR MKD ke doaga so nas , mislete mu ja. Sam ke ve tepa site :pos2:

А у пи*ку матер. Не дека ми е страв нешто, ама нешто не сум добар се разболувам, нема да дојдам на утакмица:pos2::pos2:

Breaking News: Поради страв од Кољо, раководството на Family Aerodrom зардно со органите на прогонот одлучија да не ја посетат оваа утакмица, поради страв за својата безбедност :pos2::pos2::pos2::pos2:

lele sto ke pravime sega kaj da begame????? :( ja si ja skrsiv nogata i nemam staki i nemozam da dojdam zal mi e :( !!!!

p.s KOLJO NE MI GI TEPAJ DRUGARITE TE MOLAMMMMMMM :pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас одам со фемили ... :)

Ке има ли ЦПБ ?

FAMILY IMAAT SAMO 200 KARTI :) i ke se davaat samo na odbrani luge, ako mozes da se snajdes dobro , ako ne lizi mu gz na radikal on e denes odgovoren za kartite

е ако де не реков дека од таму ке земам карта ... ке си купам карта од врата ама ке бидам мегу вас :)

Колку е резултатот ако некој знае нека пише ?

Абе ајде аеродромци уште ве нема..чекаме резултати.

Колку е резултатот ако некој знае нека пише ?

Абе ајде аеродромци уште ве нема..чекаме резултати.

У колко беше натпреварот бре?
Ако е завршен или слават или се отишле да им кинат главите на цпб :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom