Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сега доста со глупости на темава...
Да си кажам јас што и како видов:
Фемили ми земале местото каде што си седам, па морав да си барам ново :), имаше обезбедување + полиција, беа заштитени прописно. За навивањето АЛАЛ ДА ИМ Е! Само толку.
Полицијата не даваше човек да им се приближи, посебно после некоја мала гужвичка која се случи во првото полувреме (што беше незнам, седев подалеку). Немаше шанса човек да се приближи до нив. btw. едно ајдуче кое скокна на теренот во тие моменти доби неколку шамари од еден полицаец.
Искрено кажано, мака ми е што е МЗТ слаб годинава, бидејќи таква навивачка група заслужува екипа која се бори за самиот врв.
Струмица изигра рутинерски, и тоа е тоа.
Ретко пишувам на оваа тема, како и на другите фан клубови, освен оној на Струмица, нели, но најискрено сакам силен МЗТ...Не само МЗТ, туку силна лига.
Ако има струмичани кои пратат подолго кошарка, ќе им текне зошто го пишувам ова.
Аеродромке, коса во репче, плава маица?

Што не дојде до мене да седиш :) одма десно од Фемили бев :) после се префрлив доле на првиот ред.

------------------------------------------------------------------------

Е вака сега :) на кошарка бев со Ване , татко му прво беше нешто командант на полицијата или нешто такво... Па он се знаеше со повеќето од ФА ... Таму со некој Гаго, Гоко... незнам како го рече , пошто он се познава таму му кажав да ја викне аеродромка , али овој „срам“ му било да го ----....
6y4vdld.jpg
ме дупаше мобилниот ќе извадев подобра слика :) еве може да се види аеродромка таму... Инаку и на мене не ме пуштеа да одам таму да се доближам да ја викнам ... :)

MeToNo1[MkD];958249 напиша:
пеер само толку имаш да кажеш бе ? На другите пишуваш реферати , јас повеке очекував ( озбилен сум ) т.е не се шалам :nenene: Како поминавте , утакмица ово оно .. Искоментирај интересен си кога те читам има по некоја лудница у секој твој пост :vozbud:

НЕ бев спиен и јаден 24 сати, чекај малце да се одморам, па да се сумираат впечатоците, а несакав и од одма да кажувам, зашто сакав да видам како Струмичани не доживеаа, ма да гледам, многу пристрасно зборуваат, а имаше 10-15 луѓе од спротивната трибина што не снимаа со мобилни и што се чудеа како е ова можно. Ама ете сега годроста не им дава да признаат.

НЕ бев спиен и јаден 24 сати, чекај малце да се одморам, па да се сумираат впечатоците, а несакав и од одма да кажувам, зашто сакав да видам како Струмичани не доживеаа, ма да гледам, многу пристрасно зборуваат, а имаше 10-15 луѓе од спротивната трибина што не снимаа со мобилни и што се чудеа како е ова можно. Ама ете сега годроста не им дава да признаат.

И мене да не ме виде? хехехе .... :)

Abe ja snimale Aerodromkata!!:D:pos2:

Мака ми е што неможев да одам на кошарка , сакав и јас да се видам со еден мој пријател од Фемили ( ГОГО ) ...

Еве признавам дека сте фантастична навивачка група (дури и ме боли глава од што бевте гласни)...која знае да го бодри МЗТ без разлика дали станува збор за екипа која палеше и гасеше по Македонија, или се само бледа слика од тоа што беа, како што се уверив синоќа.
Инаку седев на неколку метри од вас заедно со Струмикс, и жал ми е што не се запознавме.
За ајдуци неможете и да очекувате повеќе..во прашање се воглавно деца..и по некој кој гледа корист од навивање. Без срце.
За натпреварот што да кажам со индивидуални акции..без тимска игра и без вистински лидер (Јане е премногу млад паѓа на психички план)..не се освојува првенство.

vie trgnavte do pola i ko picki se vrativte a za pesnata samo prav navivac moze da ne svati

baska deneska doznav kako ste najglasni koga go slusnav dj SRTUMKA :) kako vi pusta navivanje!!!! za razlika od vas nas ne ni treba cd

Извини ама ниту сум тргнал да се тепам ниту пак сум во ајдуците а тоа што се исплашија ајдуците е факт застана горе и викаа ајде бе идајте а тие главините не отидиоа и потоа интервенира обезбедувањето .
Чисто информативно не сум АЈДУК обичен фан .

За ајдуци неможете и да очекувате повеќе..во прашање се воглавно деца..и по некој кој гледа корист од навивање. Без срце.

Типче смири се малко да не те смирам ок ли ?
Точно е за ФЕМИЛИ и јас сум за Мзт од мал ако сум од Струмица и со страст го гледав вечното дерби МЗТ - ФЕРППЕД и знам дека полојални навивачи од нив нема но тогаш ја немаше КК Струмица , беше на ПЕРО и беше Поло Трејд па и тогаш Ајдуци беа поделени кој за Неметали кој за ПОЛО ТРЕЈД , а Точно е и оти на послаби натпревари со Ајдуци одат повеке деца , а ко играт со Фершпед , Пелистер , Вардар и сега во европа кој ја прави атмосферата ?

Ти ли ја праваш бе шо одаш да јадаш семки и да гледаш театар ?
На Беласица кој навиваше ? Деца ли беа ?
Од такви шупаци и продадени души како тебе нема аир од Струмица...
ного прост народ имало у Струмица ц ц ц ....

А да излезеш од резервато и да видеш шо се вика навивачка група бе ...немате пари не за семките што ги спонуваш.. ти си видел ли како функционира едена навивачка група...а за заканите припази малце важи...ако се нервирах од секој дарвинов пример како тебе ..дек ке мее крајо

Не ми кажуви ти дали сам видел навивачка група , бил сам и со Комити , Фемили , Чкебмари , знам се как оде у мк . сегде е исто само кај Комити и Фемили е различно , само они имат некаква организација , другото се е ШИТ.

Не оти јас ги поддржувам Ајдуци , до душа јас не ни одам оти не сам во Струмица , ама ме нервире тва шо во секој град си ценат се шо е свое , било шо да е и какво да е , а вие сами се напагате ..поглупа работа од таа нема ...

А за тва ке се разбераме нии не се секири , ка ке се сретнаме ке видаме кој има пари а кој нема ...

Ти бе дете како да зборуваш за Gate 13 или за Ultras Lazio...групите што ги наброја се само wanna be групи... а мегу нив Ајдуци се знаеш на кое ниво...не биди смешен

Нема врска на кое ниво се јас знам оти сме далеко од сите ,ама од Струмица се и наш народ се , ние сами ако не се поддржуваме кој ке не поддржува бе .

До душа тва не е ни тема за АЈДУЦИ и нема шо да се расправам со тебе тука ,јас уште денеска ке дознаам кој си и ке се разбераме нии ка ке си дојдам да ми позајмаш некој денар за семки ...

и не сам дете , можеш бате да ме викаш..

Ти бе дете како да зборуваш за Gate 13 или за Ultras Lazio...групите што ги наброја се само wanna be групи... а мегу нив Ајдуци се знаеш на кое ниво...не биди смешен

И што велиш групите што ги наброја горе само сакат да бидат навивачки групи а ?
Комитите се најдобрите навивачи во Македонија бре, исто и фемили само они навиваат за кошаркарски клуб МЗТ. Ај не трески глупости молам те...а ако не споредуваш со Гате 13 и со ред други ултраси поарно не се ни мачи, никојпат навивачка група од Македонија нема да биде на нивно ниво.

И што велиш групите што ги наброја горе само сакат да бидат навивачки групи а ?
Комитите се најдобрите навивачи во Македонија бре, исто и фемили само они навиваат за кошаркарски клуб МЗТ. Ај не трески глупости молам те...а ако не споредуваш со Гате 13 и со ред други ултраси поарно не се ни мачи, никојпат навивачка група од Македонија нема да биде на нивно ниво.

Остај го брат , се гледа колку се разбира од тоа ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom