НЕНАСИТЕН!!!
СУМ ПО ТЕБЕ
- Член од
- 8 мај 2012
- Мислења
- 263
- Поени од реакции
- 157
Еден човек кој до пред 3 години не знаеше што е двокорак.Добро искрено да прашам, кој го води клубот? Не е ова премногу?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден човек кој до пред 3 години не знаеше што е двокорак.Добро искрено да прашам, кој го води клубот? Не е ова премногу?
Многу ми е жал искрено ... Што е многу, многу е.Еден човек кој до пред 3 години не знаеше што е двокорак.
Да се сетиме на ситуацијата лани и менување на правила во последен момент кога Куманово беше исфрлено од плеј-офф, дури и според сајтови за статистики(rezultati.com и други) Куманово стоеше на 4то место, бидејки нели водат статистика според првобитните правила донесени од федерациите, и од еднаш пу пу не се важи, иако тренерот Луковиќ ги контактирал челниците на КФМ и тие му ја потврдиле правилата околу поените,домашни победи или не знам што како беше точно но знам дека лани од ФФМ не извисија зашто нели мора да се постапи по правила(читај : ново креирани пред почетокот на самиот натпревар за ККК да не игра плеј-офф). Сега истите се погазуваат затоа што се договориле челниците .. ЗАРЕМ ФФМ НЕ Е ГЛАВНИОТ ОРГАН КОЈ Е НАД ЧЕЛНИЦИТЕ, тоаш и ККК требаше да каже Кој ве ебе вас и вашите правила играме ние плеј-офф ..... СТРАШНО !Оваа година имаат среќа што има и доста нови тимови со кои немаат многу историја али Куманово,Фени,Струмица па и Кожуф немаат никаква причина да им прогледаат низ прсти а сигурен сум дека имаат и доста сметки за расчистување и оваква ситуација долго чекале.Не знам какви им се односите со Карпош,Водњански и Гоце Делчев ,ако знае некој нека пише али на Работнички од нив најверојатно им зависи судбината.
Коневски да не се правеше витезот кој сака да стане кралица трета лига тешко ќе избегнеа.
КФМ бе, или по ново МКФ. Мада сите исти се и ФФМ и МКФ, затоа и сме таму каде што смеДа се сетиме на ситуацијата лани и менување на правила во последен момент кога Куманово беше исфрлено од плеј-офф, дури и според сајтови за статистики(rezultati.com и други) Куманово стоеше на 4то место, бидејки нели водат статистика според првобитните правила донесени од федерациите, и од еднаш пу пу не се важи, иако тренерот Луковиќ ги контактирал челниците на ФФМ и тие му ја потврдиле правилата околу поените,домашни победи или не знам што како беше точно но знам дека лани од ФФМ не извисија зашто нели мора да се постапи по правила(читај : ново креирани пред почетокот на самиот натпревар за ККК да не игра плеј-офф). Сега истите се погазуваат затоа што се договориле челниците .. ЗАРЕМ ФФМ НЕ Е ГЛАВНИОТ ОРГАН КОЈ Е НАД ЧЕЛНИЦИТЕ, тоаш и ККК требаше да каже Кој ве ебе вас и вашите правила играме ние плеј-офф ..... СТРАШНО !
П.С Се извинувам за офф-топик, среќно со наоѓање на тренер веројатно ке потрае следниот повише од 2 кола![]()
Грешка .. поправено...КФМ бе, или по ново МКФ. Мада сите исти се и ФФМ и МКФ, затоа и сме там каде што сме![]()
Николиќ од Раднички? Ако е он одлична одлука, топ тренер е.Ќе го носеле ниκолиќ за тρенеρ,наместо да носат игρачи они се замаρаат со тρенеρи остај таму митев неκа ги води
Ti kako prvo znaes koj e Nikolic? pa covekot e najdobroto resenie za MZT covece Nikolic e treneriste jas se nadevav deka ke dojde porano ova e odlicna vest !Дај нека го стават Боби за тренер уште Мута да дојде и слободно нека се преименуваат во Циркус МЗТ Скопје