Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Правилникот ќе стапи во сила кога МЗТ ќе ја добие службено поради неиграњето на Работнички. Вака се се враќа на нула. А и треба да го прифатат на собирот.
za sto postojat togas pravila na igra i pravilnici??? se vraka na nula... mavdaj ne me j.bi

Sent from my iPhone

Власници на клубовите.
Што ако се власници?

Си има правила и прописи лигава или не?
Не може тука некои власници кои за 2-3 години ќе си заминат од клубовите да измислуваат нови правила, некои нивни правила на игра.

Па уште читам требало со ист резултат да се доигра? Треба да му го издудлаат на Конески ( Жерновски веќе му го издудлал очигледно ) пошто ќе продолжат да играат во прва лига.

Што ако се власници?

Си има правила и прописи лигава или не?
Не може тука некои власници кои за 2-3 години ќе си заминат од клубовите да измислуваат нови правила, некои нивни правила на игра.

Па уште читам требало со ист резултат да се доигра? Треба да му го издудлаат на Конески ( Жерновски веќе му го издудлал очигледно ) пошто ќе продолжат да играат во прва лига.
posto ocigledno kaj nas toa sto e propisano so zakon ili pravilnik ne se pocituva.. trebase utakmicata da ja doigraat bez sudii ko vo gladijatorski ring [emoji23] koj go e.be micevski i ostala sydiska dvojka

Sent from my iPhone

Нема шанси да се игρа пρед пρазна
Јас мислам дека нема шанси да НЕ се игра пред празна. МЗТ колку пати го јадел вака со прекини, па после се доигрувала утакмицата пред празна сала....

До сега има МЗТ регистрирано 18 играчи во АБА лига уште двајца и толку од регистрирање.Ако воопшто планираат да носат некакви засилувања немаат уште многу место експеримтени да прават.Потребен е бек шутер и центар.Али сеуште не можам да прифатам дека Шеховиќ го донесоа,комплетно бескорисен играч подобро Бакиќ да го вратеа барем во одбрана трчаше.

Утре голем дел од клубовите ке бараат исклучување на Работнички.
Од каде оваа информација? Мене баш ми е пологично да бараат задржување, за доброто на лигата и општо кошарката во Македонија.

Од каде оваа информација? Мене баш ми е пологично да бараат задржување, за доброто на лигата и општо кошарката во Македонија.

Не можам да ти кажам од каде, но во овој момент знам отприлика кои клубови ќе бараат исфрлање. И верувај имаат силни аргументи за тоа и се во право.

Ако се водат по дисциплинскиот правилник казните се уште поригорозни. Според него постои можност Марин да биде суспендиран доживотно.

Не можам да ти кажам од каде, но во овој момент знам отприлика кои клубови ќе бараат исфрлање. И верувај имаат силни аргументи за тоа и се во право.

Ако се водат по дисциплинскиот правилник казните се уште поригорозни. Според него постои можност Марин да биде суспендиран доживотно.

ко да убил човек ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom