- Член од
- 23 ноември 2013
- Мислења
- 316
- Поени од реакции
- 165
siguren si vo ova?Dnevnica. Celata rabota e koga da saka da si odi, ili kako sto go narekuvaat otvoren dogovor.
Sent from my iPhone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
siguren si vo ova?Dnevnica. Celata rabota e koga da saka da si odi, ili kako sto go narekuvaat otvoren dogovor.
Сам си поднел оставка му ја прифатиле.
Хахахаха Боби ѕверот да не водел, 2 чисти нема.
Уште на тргнување направи грешка во чекори, не знам дали сам ги селектирал играчите но ако сам ги селектирал и го избрал Диковски, тогаш годините му го земале паметот. И за какво спремање на Кире Николовски збореа, јас сварно не знам. Човекот е пример за демотивација, гледајте го на загревање, или било какво движење да направи го прави толку споро, толку без емоции, што не знам ...каков fail испадна загадин се пукаше у груди ке направел играчи младинци незнам што сега куферите и фитиљ![]()
мене ми е тука сумљиво нешто, ама најверојатно се умешани други луѓе во ова, да не зборам пред време ќе се дознае ....Уште на тргнување направи грешка во чекори, не знам дали сам ги селектирал играчите но ако сам ги селектирал и го избрал Диковски, тогаш годините му го земале паметот. И за какво спремање на Кире Николовски збореа, јас сварно не знам. Човекот е пример за демотивација, гледајте го на загревање, или било какво движење да направи го прави толку споро, толку без емоции, што не знам ...