Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Дамјан изгуби 10.000 евра што не потпиша до сега. Диковски, Мекиќ и Зивчевиќ одма да си одат. Сепак најголема кривица има управата за се. Лошо многу лошо. На што спадна МЗТ.[DOUBLEPOST=1413405198][/DOUBLEPOST]Толку е од Змаго. Сам си поднел оставка му ја прифатиле.

Добра лекција им се одржа на крајот од натпреварот на играчите ...Срамота е ова бе играат без срце , воопшто не ни требаат такви играчи . Само Маринкович и Цветкович се константно добри веќе 2 сезони. Премногу промашени зицери а поготово Урош Лучич а воопшто не зборам за Зивчевиќ кој имаше 0/5 оваа утамица а и предходните утакмици многу слабо изигра и ептен се плаши...Конечно добро изигра Демјуник и супер изигра Морович...другото се беше АУТ !

neka mu dadat sansa na Bobi Sver a so zaminuvanjeto zmago se otvara sansa platata sto ja zemase damjan da go vratat

Sent from my iPhone

Хахахаха Боби ѕверот да не водел, 2 чисти нема.
Само Митев пошто нели 100 години го баравме за прв тренер па еве да го видиме на дело.

Добре бре не ми е јасно која е врската на Зивчевиќ со МЗТ? Никој не го сака, секаде негативни коментари, сигурно и дома не го сакаат само МЗТ го сака.

каков fail испадна загадин се пукаше у груди ке направел играчи младинци незнам што сега куферите и фитиљ :facepalm::facepalm::facepalm:

Мене многу ме интересира колку го плаќаат на Мекич-? Копиле гнасно дали тој заслужува во МЗТ ДА ИГРА)--????

каков fail испадна загадин се пукаше у груди ке направел играчи младинци незнам што сега куферите и фитиљ :facepalm::facepalm::facepalm:
Уште на тргнување направи грешка во чекори, не знам дали сам ги селектирал играчите но ако сам ги селектирал и го избрал Диковски, тогаш годините му го земале паметот. И за какво спремање на Кире Николовски збореа, јас сварно не знам. Човекот е пример за демотивација, гледајте го на загревање, или било какво движење да направи го прави толку споро, толку без емоции, што не знам ...

Шпекулација: Стефанов бил фаворит на управата за нов тренер

Уште на тргнување направи грешка во чекори, не знам дали сам ги селектирал играчите но ако сам ги селектирал и го избрал Диковски, тогаш годините му го земале паметот. И за какво спремање на Кире Николовски збореа, јас сварно не знам. Човекот е пример за демотивација, гледајте го на загревање, или било какво движење да направи го прави толку споро, толку без емоции, што не знам ...
мене ми е тука сумљиво нешто, ама најверојатно се умешани други луѓе во ова, да не зборам пред време ќе се дознае ....

Од новите играчи само Цинцадзе и Класен задоволуваат критериуми за клуб како што е МЗТ. Штета за ланскиот состав што се распадна. Најсилна македонска екипа евер. Ова е само бледа сенка. Каков пласман како лани па уште и подобар. Фени здравјето ни го зема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom