- Член од
- 23 ноември 2013
- Мислења
- 316
- Поени од реакции
- 165
Шпекулација: Стефанов бил фаворит на управата за нов тренер
Sent from my iPhone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпекулација: Стефанов бил фаворит на управата за нов тренер
Штета веќе го нема Змаго, ќе го направеше НБА играчКире две години не игра зима плата. А нема ни грам совест и желба да се оддолжи за тоа.
Сам си дал отказ нема пенали.Dobro be pa sekoja godina pocetni kola menjame trener i igraci,nz i kolku e kriv zmago ne go opravduvam ama da plakaa penali za raskin i plus ako zemaat nov trener e skapa opcija,barem neka go stavat mitev i neka gi zemat damjan i prepelic koj sega moze i da ne dojde ili sehovic koj isto e sloboden
Па добро де, ќе биде прекомандуван во прв тренер на МЗТ. Иначе ете и Боби Радуловиќ пишува на ФБ дека Врба е нов тренер на МЗТ 99,99%.Стефанов мислам дека е тренер на младинците на МЗТ
Никој не вика дека имам две чисти за тренер да бидам, али слободно можам да кажам дека сум на исто ниво како Боби Ѕверот како и 90% членови на кајгана.ti imas dve cisti.. c c c c
Sent from my iPhone
Никој не вика дека имам две чисти за тренер да бидам, али слободно можам да кажам дека сум на исто ниво како Боби Ѕверот
Иначе за буџетот многу влијае и Ивица кој даде пари 3 сезони и успеа во замислената цел односно да освои МЗТ титула и да игра АБА лига , и изгледа доста беше ...Ова е последна година на МЗТ во АБА лига освен ако не се продолжи договорот (што не верувам) и виде дека а фрлал пари а не фрлал неможе МЗТ повеќе од 6 место во АБА лига.Така да во сево ова има клучна улога Општината која ги донесе титулите на МЗТ и сега кога неможеме да го препознаеме МЗТ