Не ме ни сфаќате што сакам да кажам ама ајде. Многу јасно дека каде има повеќе пари таму ќе се иде али не по секоја цена.
Кажи ми ти на мене дали би играл за 2000евра повеќе во клуб кои што игра само домашна селска лига,во клуб во кој што не знаеш дали наредна сезона ќе опстане и притоа не знаеш ни дали истите пари ќе ти бидат исплаќани навремено секој први
или би одбрал тим кои што игра АБА лига, тим кои што секој први ќе ти пушта пари без проблем и тим во кој што ти пружа шанса да се докажеш за наредна сезона да си го продадеш газот за 20 банки ?[DOUBLEPOST=1411419251][/DOUBLEPOST]
Од сигурни извори бе.

Ти што мислиш за колку игра? 3000евра? 4000е?Па Кромидче ако не се лажам зимаше во Кожув 2500, не знам што ве чуди до толку што Дамјан зимал јака пара.
Да зимаше помалку од 10 илјади евра ќе му ја дувнеше во Блгарија, ќе се вратеше во Лукоил да грее клупа за тие 10 бона.[DOUBLEPOST=1411419462][/DOUBLEPOST]
Не сте маалски клуб, али далеку сте од МЗТ и не може да се споредувате ради една причина: АБА ЛИГА.
Значи ова ви е лига која е отскочна даска за било кој играч не знам што не е тука јасно, со дремење во Македонија ништо не се прави. Најдалечна дестинација може да им биде Бугарија или Косово.