Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Играта треба да се подобри за 110% во одбрана,мора многу по агресивно:)

МТВ следна утакмица нека залепат знаме од мзт на камерата и така нека вршат пренос,полесно ќе им биде.,не мора кај фемили да ги опнат камерите.

Инаку играва ужас,шут нигде одбрана нигде.

Мизерија им е играва денес, одбрана колку толку играат нешто ама напад 5 души од маало да се соберат подобро ќе изиграат.

Нервоза ме фати, угасив ТВ. Па волку лоша игра немаа ни вториот состав на репрезентацијата во Кина....

Не сум го видел МЗТ во полошо издание од ова во последните 2-3 години:facepalm:

Рејнолдс безкорисен и во одбрана и во напад,како фали Чековски ненормална работа.

Само Дамјан да не го еба зглобот.

Таман стигнаа на 6, и тикварон ја продаде утакмицава после тајм-аутот.

Јебига, не играше МЗТ толку лошо колку што не ги сакаше шутот. За разлика од нив, Шолнок и машина за перење алишта да фрлеа ќе влезеше. Последна четвртина тргна и шутот, ама 20 разлика не се стига така лесно.

Единствено скоковите им ги немаше нигде, срамота е 2 офанзивни скока у цела утакмица да имаш.
Овој Рејнолдс го прават играчиште, а ја искрено не гледам никаква корист од него, ни во одбрана ни во напад.

Причина за пораз: играње курац на играчите !
Уште на почеток кога поведовме и се одбранивме, Лучич во 2 секунда од напад зима тројка пуца?? каде??
Па уште на почеток се усмерува теркот на утакмицата бе а не се игра само 4/4. Колку што ме израдувале со Олимпија дупло ме разочараа денеска.Тиквиве зелени не ги победија кои играа без Бадер цела утакмица. :facepalm:
Голем ташак ако ги победиле Олимпија, се понашаа како АБА лига да ја освоиле.

Пофалби само за Костовски и Синовец ( второ полувреме ), другите катастрофале а поготово Дејвис.

Остај шутот кога една уиграна акција немаа за 40 минути, 80% од нападите беа нелогични и избрзани, одбраната не беше така лоша. Минатата утакмица не ја гледав ама читав многу убави работи овде, али ова не да ме симна на земјааа...

Џабе и Партизан и Звезда и Олимпија и сите да ги тепМе кога вакви не смее да губиме. И лани изгубиме во Унгарија, а дома лабаво ги прегазивме

Timot ke ima dosta teska sezona i mislam deka ke mora da se navikneme na vakvi utakmici ne sme Real Madrid bitno e od godina do godina da napreduvame

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom