Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Петок е неработен ден? :facepalm: Ти ако си се вратил од школо прва смена и Петок си го рачунаш како викенд твој проблем, ама доста работат и во Сабота, па бројката не е секогаш иста во Сабота и Недела, не па во Петок, за мене Петок е како и секој обичен работен ден и бројката е за почит со оглед на тоа дека се игра во Борис..Не знам колку очекуваше ти

Чудна работа, како ви одговара така си пишувате. Утакмицата од 20:30ч, средните завршуваат најкасно во 19ч, предавањата на факултет во 18ч, 90% од луѓето се на работа до 16ч, ретки се оние кои се втора смена и што има врска за оние кои се во сабота на работа..., реков само дека како за прва утакмица се очекуваше повеќе, незнам зошто не трпите критика или можеби толку ви е силата. Ај ваљда коа ќе ви ја напраат салата на тренинг ќе бидете волку како сега "НЕЗАПИРЛИВ"(y)

Чудна работа, како ви одговара така си пишувате. Утакмицата од 20:30ч, средните завршуваат најкасно во 19ч, предавањата на факултет во 18ч, 90% од луѓето се на работа до 16ч, ретки се оние кои се втора смена и што има врска за оние кои се во сабота на работа..., реков само дека како за прва утакмица се очекуваше повеќе, незнам зошто не трпите критика или можеби толку ви е силата. Ај ваљда коа ќе ви ја напраат салата на тренинг ќе бидете волку како сега "НЕЗАПИРЛИВ"(y)

Прво од каде тоа не трпиме критика, толку ни е силата, ќе ни ја направат салата..:eek: Човеку не сум дел од ФА ниту бев на утакмицата, реално зборувам дека бројката е за почит бидејќи е работен ден велиш школите до 19, предавањата до 18, а оние на работа до 16 и што мислиш колку од нив ќе продолжат во Борис наместо да одат дома да си одморат и вечер како и нивните врсници да си излезат низ град како што е Петок спрема Сабота, ти што сакаш збори ама Петок е најтапа ден за утакмица, кој што сака нека збори, не сме ние Германци и да идеме 50 000 на стадион како нив..Скопје е "глув" град за спортски настани, повеќе би иделе на бела ноќ вечерва или пак на некој концерт наместо да одат да гледаат МЗТ-Олимпија во Борис и мртви уморни да си дојдат во 23 дома..Друга работа што Олимпија па и не е така атрактивен противник не е некој ривал на МЗТ, немаше друга навивачка група во салата, така да пак ќе кажам не можеш да очекуваш бројка од 3 000..Според тоа што само реков дека не можеш да очекуваш драстично поголема бројка од ФА ме направи дека сум нивен член, јас спрема твојот ник треба да претпоставам дека си некој дечко од Чаир член на ЦПБ :icon_lol: (мала шала) ;)

Прво од каде тоа не трпиме критика, толку ни е силата, ќе ни ја направат салата..:eek: Човеку не сум дел од ФА ниту бев на утакмицата, реално зборувам дека бројката е за почит бидејќи е работен ден велиш школите до 19, предавањата до 18, а оние на работа до 16 и што мислиш колку од нив ќе продолжат во Борис наместо да одат дома да си одморат и вечер како и нивните врсници да си излезат низ град како што е Петок спрема Сабота, ти што сакаш збори ама Петок е најтапа ден за утакмица, кој што сака нека збори, не сме ние Германци и да идеме 50 000 на стадион како нив..Скопје е "глув" град за спортски настани, повеќе би иделе на бела ноќ вечерва или пак на некој концерт наместо да одат да гледаат МЗТ-Олимпија во Борис и мртви уморни да си дојдат во 23 дома..Друга работа што Олимпија па и не е така атрактивен противник не е некој ривал на МЗТ, немаше друга навивачка група во салата, така да пак ќе кажам не можеш да очекуваш бројка од 3 000..Според тоа што само реков дека не можеш да очекуваш драстично поголема бројка од ФА ме направи дека сум нивен член, јас спрема твојот ник треба да претпоставам дека си некој дечко од Чаир член на ЦПБ :icon_lol: (мала шала) ;)

Според твоето предходно излагање добив впечаток дека си двобоец па затоа и ти се обраќав во таков род. Второ, те подржувам во една работа, Скопје е "глув" град за спортски настани, но ако веќе се работи на моментот на сакање на клубот тогаш се ова што си набројал погоре е небитно во однос на љубовта и подршката на клубот кој го сакаме. Трето ако цениме и носиме заклучоци според никовите тогаш јас веќе имам впечаток дека ти немаш врска од навивачка сцена, а уште помалце си-те незапирлив доколку се земе во предвид состојбата во која се наогаш-те. И за крај пошто несакам да дебатирам и да навлагам у дубиози, а уште помалце да им ја уништувам темава на момциве, ЈАС САМО ГО КАЖАВ МОЕТО МИСЛЕЊЕ, што незначи дека е прифатливо за останатите конзументи на форумова, чаир - ЦПБ хахахаххаха. Ајде сега остани така ;)

Според твоето предходно излагање добив впечаток дека си двобоец па затоа и ти се обраќав во таков род. Второ, те подржувам во една работа, Скопје е "глув" град за спортски настани, но ако веќе се работи на моментот на сакање на клубот тогаш се ова што си набројал погоре е небитно во однос на љубовта и подршката на клубот кој го сакаме. Трето ако цениме и носиме заклучоци според никовите тогаш јас веќе имам впечаток дека ти немаш врска од навивачка сцена, а уште помалце си-те незапирлив доколку се земе во предвид состојбата во која се наогаш-те. И за крај пошто несакам да дебатирам и да навлагам у дубиози, а уште помалце да им ја уништувам темава на момциве, ЈАС САМО ГО КАЖАВ МОЕТО МИСЛЕЊЕ, што незначи дека е прифатливо за останатите конзументи на форумов. Ајде сега остани така ;)

1.Нема навивачка група во Македонија со повеќе од 500 редовни на трибина факт. Се над оваа бројка е плус за групата, во однос на бројка. 2.Немам намера ни јас да ја уништувам темата, затоа ако имаш уште нешто да ми кажеш можеш и по пп, ако воопшто има за што да се зборува повеќе. 3 Не ти побарав да ми направиш психоанализа. Поздрав!

Ај се кладиме во 100 евра дека предавањата на факулетет ми завршуваат во 19:45 ( од 10 искочен сабајле и после предавања директно на МЗТ иако не седам на навивачка трибина ).Али затоа што немаш никаква чест не ни верувам дека ќе ја прифатиш кладбата.Туку само сакаш да се правиш паметен.

Ај се кладиме во 100 евра дека предавањата на факулетет ми завршуваат во 19:45 ( од 10 искочен сабајле и после предавања директно на МЗТ иако не седам на навивачка трибина ).Али затоа што немаш никаква чест не ни верувам дека ќе ја прифатиш кладбата.Туку само сакаш да се правиш паметен.

Ти очигледно не го пратиш целиот муабет, суштината беше дека кога се сака, се може. Еве ти си жив пример затоа, си бил на предавања до 19:45, а си бил од 10 наутро искочен и нормално од љубов кон клубот си отишол да го гледаш мзт иако не си во редот на страствени навивачи (навивачка трибина). (y)

Мзт не го сакам многу ама Ф.А се моментално далекууу најдобри во нашава земја. Имаат најголема редовна бројка на трибина и со најголема старосна граница. Се гледа тоа и по држењето темпо у навивањето. Најголем репертоар на песни, реквизите, едноставно си личат коа ќе застанат на трибина. Само така нека продолжат...

Timcevo moze mn da stigne, ne bi bilo loso uste eden da zemat ama i vaka sme TOP!

Па нели ќе не газеле у АБА ? Нели рекетар имаме за тренер? Што така после 1 коло го смени мислењето? :sneaky:

Inter Fan jas rekov deka mi se svidja timot zaso prv pat go gledav vo zivo i na oficijalna utakmica, vtoro za trenerot uste e rano da se zbori... premnogu lesno gi dobivme Olimpija.
Kako sto e sklopen timot moze mn da stigne ako sve u red vnatre u klubot... a zatoa dali e reketar i dali muabetite se vistinitu daj boze da bile samo jadenje gomna

Дечки на некоја од претходните страни некој пиша за АБА стандарди за поставување на камерите карши клупите. Дали гледате пренос во моментов ?

И јас сакав да го искоментирам истото, за овие не важат правилата изгледа или некој не мамеше :)
Иначе плавово дресче е срча (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom