Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Утакмицата се прекина кога се пееше Излези момче, за да биде уште посмешна ситуацијата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора ли бе да збориш само од инат, салата си беше 80 - 90% пуна и карта беше 50 денари. Вие со Фени волку не се собирате.100че карта и нормално ништо од полна сала, иако сите ја имаат таа огромна љубов кон нивниот миленик![]()
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=1633Не сум во состојба да читам премногу наназад не бев цел ден тука, ај некој нека објасни што се десило, саморазбрав дека утакмицата била прекината, а не знам од кој причини ...
Не го погодија, во моментот кога Лајф закуца и се враќаше на својата половина од трибина излета упаљач накај Лајф арно ама не го погоди него туку падна на паркет и се одби во записничката маса на што бурно изреагира ова Шиптариштево проколнато и ја повлече екипата.Абе седев ја таму позади клупата на Лирија, го погодија со упаљач и ја повлече екипата гнасниот педер, не беше ради тоа.
Не сум во состојба да читам премногу наназад не бев цел ден тука, ај некој нека објасни што се десило, саморазбрав дека утакмицата била прекината, а не знам од кој причини ...