Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Утакмицата се прекина кога се пееше Излези момче, за да биде уште посмешна ситуацијата...
Мора ли бе да збориш само од инат, салата си беше 80 - 90% пуна и карта беше 50 денари. Вие со Фени волку не се собирате.100че карта и нормално ништо од полна сала, иако сите ја имаат таа огромна љубов кон нивниот миленик
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=1633Не сум во состојба да читам премногу наназад не бев цел ден тука, ај некој нека објасни што се десило, саморазбрав дека утакмицата била прекината, а не знам од кој причини ...
Не го погодија, во моментот кога Лајф закуца и се враќаше на својата половина од трибина излета упаљач накај Лајф арно ама не го погоди него туку падна на паркет и се одби во записничката маса на што бурно изреагира ова Шиптариштево проколнато и ја повлече екипата.Абе седев ја таму позади клупата на Лирија, го погодија со упаљач и ја повлече екипата гнасниот педер, не беше ради тоа.
Почнаа Фемили со песни против нежните им се скрши срццето им се насолзија очите и мораа да ја напуштат салатаНе сум во состојба да читам премногу наназад не бев цел ден тука, ај некој нека објасни што се десило, саморазбрав дека утакмицата била прекината, а не знам од кој причини ...