Фан клуб: МЗТ Скопје

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Утакмицата се прекина кога се пееше Излези момче, за да биде уште посмешна ситуацијата...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Не сум во состојба да читам премногу наназад не бев цел ден тука, ај некој нека објасни што се десило, саморазбрав дека утакмицата била прекината, а не знам од кој причини ...

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Во разговор со A.C.A.B ..... Ми објаснува како 2-3 мангупи ја прекинале уткамицава.. И на моето прашање зошто во Сарај или Тетово не се прекинува за ист ваков инцидент утакмиците,он ми одговори дека таму ги ТЕПААТ....:tapp::tapp::tapp:

Член од
16 октомври 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Dobra parola na F.A 25% NA KUROV !!!!
PICKA IM MATER albanska,NEMAME STO DA BARAME VEKE SVE STO E albansko SLUSAAT.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
100че карта и нормално ништо од полна сала, иако сите ја имаат таа огромна љубов кон нивниот миленик :)
Мора ли бе да збориш само од инат, салата си беше 80 - 90% пуна и карта беше 50 денари. Вие со Фени волку не се собирате. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кога сум ги слушал навивачите на Шкендија, боже мој што се пеат за Македонија, дали некогаш прекинале натрепвар во Тетово ради скандирање против Македонија, еј дојдове на дереџе племето циганско да раководи и со педерите ко КФМ.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=1633
Претставникот на Лирија на 06:05 минути до крајот на третата четвртина ја повлече екипата, поради навреди од страна на навивачите на МЗТ Скопје. Но, во тие моменти од трибините се пееше „Гоцевата раса...“:tapp::tapp::tapp:
Мора да се стави крај на овој циркус!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе седев ја таму позади клупата на Лирија, го погодија со упаљач и ја повлече екипата гнасниот педер, не беше ради тоа.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Абе седев ја таму позади клупата на Лирија, го погодија со упаљач и ја повлече екипата гнасниот педер, не беше ради тоа.
Не го погодија, во моментот кога Лајф закуца и се враќаше на својата половина од трибина излета упаљач накај Лајф арно ама не го погоди него туку падна на паркет и се одби во записничката маса на што бурно изреагира ова Шиптариштево проколнато и ја повлече екипата.
--- надополнето: Oct 16, 2011 6:13 PM ---
Што беше скандалозно во навивањето, освен еден човек на Лирија кој што во текот на целата средба се движеше до записничката маса и провоцираше. Ако во Македонија се прекинува меч заради песната „Излези момче“, навистина не знам што да кажам освен да почекам да видам што ќе се случува во другите сали ако некој ја запее оваа песна“ - посочи кормиларот на МЗТ Скопје.
Браво за изјавава на Тодоров.
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=1637

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не сум во состојба да читам премногу наназад не бев цел ден тука, ај некој нека објасни што се десило, саморазбрав дека утакмицата била прекината, а не знам од кој причини ...
Почнаа Фемили со песни против нежните им се скрши срццето им се насолзија очите и мораа да ја напуштат салата :place:
Момци барем една да заборавевте вака сите анти шкоњски песни им ги пукнавте :D

Kajgana Shop

На врв Bottom