Најверојатно во торус,ама преговарал и со Работнички и Фени сепак заради преголеми барања не се договориле( така ми кажаа)А каде отиде Јане?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно во торус,ама преговарал и со Работнички и Фени сепак заради преголеми барања не се договориле( така ми кажаа)А каде отиде Јане?
Најверојатно во торус,ама преговарал и со Работнички и Фени сепак заради преголеми барања не се договориле( така ми кажаа)
Ајде копирај ми каде сум пишал нешто за Јане и за тоа колку пари зимал а и воопшто нешто за него.Никац Аеродром и Интер Фан ПРЕКИНЕТЕ да ширите дезинформации во врска со Јане Петровски какви 3000е какви бакрачи... ако немате проверене информација не пишувајте !!!
Ајде копирај ми каде сум пишал нешто за Јане и за тоа колку пари зимал а и воопшто нешто за него.
Никац Аеродром и Интер Фан ПРЕКИНЕТЕ да ширите дезинформации во врска со Јане Петровски какви 3000е какви бакрачи... ако немате проверене информација не пишувајте !!!
За ристе и војдан не ми се верува другиве можеби и ќе дојдат
Кире 100% не иде у Фени, а Тодоров е во Америка да донесе играчи на позициите "2" и "5" па ќе видиме што ќе се случи.
Пенов, Кочов и Грне се сигурни за следната сезона иако за Грне не знам како му е состојбата со повредата пошто све што можеше да искине на ногата све искина и многу е тешко да се врати.
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:04 PM ---
Како што ми кажаа мене вчера за Војдан, го вратиле во Македонија затоа што не ги задоволил потребите на клубот.![]()