Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
ke si potpise kako bajce, dobar igrac e so srce igra taka da tie muabeti u stranstvo ponudi neso nisto od toa :D

So kostovski jas licno sum pravel muabet prijatel mi e...prioritet mu e vo stranstvo veke ima nekolku ponudi ke vidi kako ke bide so toa I dokolku ne potpise nadvor kon kraj na avgust ke potpise so mzt, tocno e deka bil na razgovor ama ne prifatil nisto bidejki nemase mzt trener.

Се освен Реал Мадрид е срање клуб од надвор...не ме зезај,кој има понуда доставено за него?Евентуално Раднички,Левски или Рилски...Уникаха да не го гледала во Куманово?
Ако потпише за МЗТ поголеми му се шансите понатака да отиде во доста појака лига...сигурно е подобра отскочна даска него некоја Бугарска екипа.
И глава давам дека нема понуда од појака екипа,ако ти знаеш нешто друго..океј:)

So kostovski jas licno sum pravel muabet prijatel mi e...prioritet mu e vo stranstvo veke ima nekolku ponudi ke vidi kako ke bide so toa I dokolku ne potpise nadvor kon kraj na avgust ke potpise so mzt, tocno e deka bil na razgovor ama ne prifatil nisto bidejki nemase mzt trener.

Ако потпишува пријател ти за МЗТ потпишува најкасно до 15 јули,така да знаеш пошто МЗТ повеќе не е тим за подигање на играчка форма и собирање на ѓубрето пред почеток на сезона.

Се освен Реал Мадрид е срање клуб од надвор...не ме зезај,кој има понуда доставено за него?Евентуално Раднички,Левски или Рилски...Уникаха да не го гледала во Куманово?
Ако потпише за МЗТ поголеми му се шансите понатака да отиде во доста појака лига...сигурно е подобра отскочна даска него некоја Бугарска екипа.
И глава давам дека нема понуда од појака екипа,ако ти знаеш нешто друго..океј:)

Што е со муабетов дека освен Реал Мадрид е срање клуб од надвор? :icon_mrgr:
Чисто сумњам дека бара некој клуб за отскочна даска за понатаму. Човекот си бара клуб каде што ке зема голема плата. Се знае дека играчи на негово ниво земаат мали плати, има уште 10тина години од кариерата и веројатно гледа најдобро да ги искористи на финансиски план.
А верувај ако е доволно добар и Уникаха ке дојде во Куманово да го гледа, квалитетен играч секогаш ке излезе на површина. :)

Што е со муабетов дека освен Реал Мадрид е срање клуб од надвор? :icon_mrgr:
Чисто сумњам дека бара некој клуб за отскочна даска за понатаму. Човекот си бара клуб каде што ке зема голема плата. Се знае дека играчи на негово ниво земаат мали плати, има уште 10тина години од кариерата и веројатно гледа најдобро да ги искористи на финансиски план.
А верувај ако е доволно добар и Уникаха ке дојде во Куманово да го гледа, квалитетен играч секогаш ке излезе на површина. :)

Се зезам тоа со Реал,зашто мислиш дека уште 10тина години од кариера се мал период за да направиш јак трансфер?!Типот да почне да игра појака одбрана и да не фолира ќе биде прејак играч,во напад има подвижност добар пик игра единствен проблем му е што во куманонво имаше голема слобода и шутираше многу,во појака екипа тоа нема да биде случај сигурно.
Уникаха не може да го гледа во Куманово пошто скаути од таму нема кај нас.Не ни знаат дека постои.
Да не забегаваме,муабетот ми е дека ако отиде во Левски за + 1000 евра плата ќе си ја запечати судбината самиот.:)

P.S

За најбољи што сме најбољи сме ама ова управава и играчите барем еднаш да не наградеа со една титула.А не вака идеме на утакмици ГРМИМЕ а за кого?Играчине играат,скокаат ама толку им е душата.И толики баксуз стварно нигде у свет го нема.10 години претендент за титулата никако да ја освоиме.Не знам што друго да кажам...ни во господ неам веќе верба само чудо може да ни донесе титула у натамошниве 10 години.

Чепкав малце и...
Не поминаа 10 години а МЗТ е back 2 back champion:D

Се зезам тоа со Реал,зашто мислиш дека уште 10тина години од кариера се мал период за да направиш јак трансфер?!Типот да почне да игра појака одбрана и да не фолира ќе биде прејак играч,во напад има подвижност добар пик игра единствен проблем му е што во куманонво имаше голема слобода и шутираше многу,во појака екипа тоа нема да биде случај сигурно.
Уникаха не може да го гледа во Куманово пошто скаути од таму нема кај нас.Не ни знаат дека постои.
Да не забегаваме,муабетот ми е дека ако отиде во Левски за + 1000 евра плата ќе си ја запечати судбината самиот.:)

P.S

Чепкав малце и...
Не поминаа 10 години а МЗТ е back 2 back champion:D

Мене ке ми биде мило да стане добар играч и да игра во голем европски клуб, ама не ми се верува. Главно заради тоа што го кажа и ти, дека се фолира. Не само он, 90 посто од играчиве од мк лига се такви, таков ни е менталитетот. Кафана-тренинг-кафана. Тврдам дека е тоа е најголемиот проблем на нашите спортисти.

Мене ке ми биде мило да стане добар играч и да игра во голем европски клуб, ама не ми се верува. Главно заради тоа што го кажа и ти, дека се фолира. Не само он, 90 посто од играчиве од мк лига се такви, таков ни е менталитетот. Кафана-тренинг-кафана. Тврдам дека е тоа е најголемиот проблем на нашите спортисти.

Ене го Гечевски праи кафана-кафиќ-кафана-тренинг-кафана,па пак е измислен за добар дел од центрите.

Тоа е зошто имаме лоши тренери кои не знаат како да работат со истите.Србине ги гледам се се некој дисциплинирани кои само тренираат вежбаат и се спремаат за понатаму.Најголем дел и кај нив спијат по сплавови и кафани али го има и тој делот што завршил кај Дуле во Партизан или во Ѕвезда каде сеуште имаат добри тренери кои можат да ги контролираат и да направат играчи од нив.

Рајковиќ да не ќе направи играч во Македонска лига случајно некогаш ?

Ене го Гечевски праи кафана-кафиќ-кафана-тренинг-кафана,па пак е измислен за добар дел од центрите.

Гечевски има центарска техника подобра од 90 посто од центрите во Европа, во тоа сум сигурен. Тој ти е таков тип на играч што може да не тренира и еден месец и пак да остане истиот, пошто се потпира само на едно нешто во играта. Нешто слично на Новицки во НБА.
Костоски, пак, се потпира многу повеке на физички предиспозиции и ако се залегачи и се угледа на Тоше си ебал мајката.
Збориме за многу различни типови на играчи.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 01:30 ---
Тоа е зошто имаме лоши тренери кои не знаат како да работат со истите.Србине ги гледам се се некој дисциплинирани кои само тренираат вежбаат и се спремаат за понатаму.Најголем дел и кај нив спијат по сплавови и кафани али го има и тој делот што завршил кај Дуле во Партизан или во Ѕвезда каде сеуште имаат добри тренери кои можат да ги контролираат и да направат играчи од нив.

Рајковиќ да не ќе направи играч во Македонска лига случајно некогаш ?

Во право си, и тренерите не се за цвека за мирисање. Ама и кај нив е многу заебена ситуација пошто ако се појави таков тренер што сака да воспостави дисциплина и да си тера по свое, обавезно се прави некој клан против него(ова главно за репрезентациите е, ама не се исклучок ни клубовите), и тука секогаш губи тренерот, бидејки нема човек што ке му рече на Кире или на Пандев или на Антич дека е суспендиран од репрезентација, знае дека ке го распнат и тренерот си го крка на крај.

Гечевски има центарска техника подобра од 90 посто од центрите во Европа, во тоа сум сигурен. Тој ти е таков тип на играч што може да не тренира и еден месец и пак да остане истиот, пошто се потпира само на едно нешто во играта. Нешто слично на Новицки во НБА.
Костоски, пак, се потпира многу повеке на физички предиспозиции и ако се залегачи и се угледа на Тоше си ебал мајката.
Збориме за многу различни типови на играчи.

МЗТ после завршетокот на кариерата Гечевски мора да го вработи како тренер за центри.

Значи полека малце, како го напраивте Курчо Костовски играчиште преку ноќ не ми се верува!
Па дечкото го земаа како талент во По ортез ми се чини на времето и за неполни 6 месеци го вратија зашто му го видоа талентот на лице место...

Далеку од тоа дека е лош, но, ако навистина сака да напредува во кариерата нека потпише за клуб кој ќе му го овозможува тоа... А ако сака да иде по пари, нека потпише у Катар или нека иде у Кувајт кај мајмунчо давитков...

Кој ќе го земе Костоски бе, топка не знае да извади преку половина, тој чекал понуди од странство. Ќе се заебе како Војдан, да немаше потпишано договор пред ЕП, после ЕП сигурно ќе завршеше во далеку посилна екипа.

Neznam zaso ali Ferguson nemozam da go prebolam masini gi napravi...i zamislete so ke bese da ostanese i on da si sklopese ekipa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom