Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
И јас немав ништо против ЖРК Вардар да ја користи салата, и така во "Јане Сандански" порано девојките од Вигор ја користеа. Ќе можеше да си гледаме европски ракомет чат-пат.
Но со муабетите дека црвено-црни столчиња ќе ставал, РК Вардар ќе го правел домаќин и итн, тоа ич не му треба.
Едвај чекаме да се изгради салата, за на крај да бидеме последно швирало. Изгледа русинов не е запознаен добро со ситуацијата во Скопје, а поготово во Аеродром.

Aj вака , од една страна фемили , од друга комити ... кој ке бидат погласни такви ке бидат столовите може ?:свиркам: се зезам бе ... абе какви сака нека се столови се да им ебам матер што има везе :D
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 21:45 ---
Така конечно ќе се види која е подобра навивачка група:icon_lol:(шала е ова),иначе столчињата треба да се плаво-бели како што се боите на МЗТ:D

Aj вака , од една страна фемили , од друга комити ... кој ке бидат погласни такви ке бидат столовите може ?:свиркам: се зезам бе ... абе какви сака нека се столови се да им ебам матер што има везе :D

Па така де нека ги направи столчињата само црни или само црвенили само плави и се си е ОК,салата би требало да биде за сите.Термините може да бидат средени на задоволство на сите,посебно кога СЕХА и АБА се толку флексибилни.Али ако он планира да гради дом на Вардар во средина на Аеродром на место на салата на МЗТ тогаш порано или подоцна ќе почне со кошкање и на крај ќе има инциденти.

А Македонците што се околу него би требало ова све да му го објаснат за после да не мора да се лечат проблеми.

Дрес и стол ли споредуваш бе :pos:

Исти курац ти се фаќа.

Бојата на МЗТ и "Јане Сандански" е плаво-бела и ниедна друга боја не треба да доминира во салата, а доколку издоминира црвена или црна боја лично мене ќе ме навреди, затоа и споредив дрес со столче.

А зошто мислите дека би вложил во МЗТ само заради салата ? Јас попрво мислам дека би вложил во КК Вардар што се однесува за кошарката, едноставно ако се створи хемија меѓу Самсоненко и Комити, КК Вардар е следна инвестиција, но прво да скокнеме па да кажеме оп.
Druze, Jane e dom na MZT, od uvek taka bilo, ne moze u tvoja kukja koj stigne da glumi domakin i da postavuva nekakvi uslovi, i hokej klub ako ne Vardar neka stavat u Jane, sto ima veze, ovie od MZT da prasuvaat ej abe moze denes edno treningce lagano da udrime deka nadvor veke studi ne mozeme da trenirame.

ај нека бидат црни,бели, црвени и сини подеднакво измешани:D без лутење

Глеам јас никој нема да игра во салава...

Одлична вест, уште да е потпишан на 2-3 години и уште подобро ќе биде за во случај некој да го сака да си плати оштета. (y)

Заре Марковски е слободен... е сега дали ќе сака... дали од МЗТ ќе сакаат... дали ќе имаат доволно пари за него... :)

Заре Марковски е слободен... е сега дали ќе сака... дали од МЗТ ќе сакаат... дали ќе имаат доволно пари за него... :)

Нема 100%. До вчера беше во Скопје Заре, го прашав, ама не ни помислува.

Јас искрено мислам дека би било супер да се направат столчињата плаво-бели зашто сепак се гради салата на местото на салата на МЗТ, а плус е и во Аеродром каде што доминираат навивачи на КК МЗТ, додека пак кога ќе игра Вардар со знамиња, транспаренти салата ќе се обои црвено-црна што супер одговара со сината боја. Плус таа светло сина боја која ја има МЗТ е денеска модерна боја и дај доста правите проблеми за столчињата не знам што, па МЗТ и Вардар се македонски клубови, треба сите да сме горди на нив, така што единствен проблем би направиле само тие хулиганчиштата кои што не знаат што е МЗТ ниту што е Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom