Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Еден пензионер за друг сменивме само.Некоја четворка до 23 години што знае да скока ( макар и само тоа да го знае ) ќе беше многу покорисна,барем по мене.

Официјално Ефтим Богоев е играч на МЗТ Скопје. :sick:

момци, ќе има карти во Јане?

Продажни места: Сала Борис Трајковски(од 12:00 до 20:00ч), Сала Јане Сандански(од 12:00 до 20:00ч), Цвеќара Розе (веро2), Камарад (рамстор), Југотон Рекордс ГТЦ 1 кат, Мезе Бар(Скопјанка), Агенција за студентски програми Контекст - бул.Климент Охридски бр.23, Супер Тобако ТЦ Лептокарија, кафе LongPlay (тц Бисер, Аеродром)

Мзт:cuc::cuc:
Гечевски-чековски:vozbud::cuc::cuc:
Од мене толку,со господ напред у нови победе.

da da opasno izigraa na prodolzetokot posebno se pokazaa odlicno :) inaku :гомце:timba :гомце:bese na tribina da glea na krajot bese primeten od navivacite i tesko deka kje bide prifaten

da da opasno izigraa na prodolzetokot posebno se pokazaa odlicno :) inaku :гомце:timba :гомце:bese na tribina da glea na krajot bese primeten od navivacite i tesko deka kje bide prifaten
Важно ја извади утакмицата,и ете што значи добар тренер,виде каде е грешката,до душа малу касно,почна да игра одбрана со превземање,и све си дојде на свое место.Дефинитивно неговото назначување за селектор на македонија,е нешто најдобро што можеше да ни се деси.

I pokraj se treba da mu se dade podrska na seljaceto, sepak sakale ili nejkele e nas igrac (znam, pokazuval kurovi ova ona ali se e toa vo zarot na borbata, ko demek Cekovski pred da zaigra za MZT ne bil plukan od nasa strana ili pak na Gece ne mu bilo skandirano devojce devojce :) ).
Pa i koga ke procitam na FB kako go vregjaat Pipan zatoa sto go pobaral Timbava da igra za mzt mi ide da se ubijam.

Vo vrska so utakmicava za pofalba e Uros fala bogu zaigra tipov, dodeka za Kire nemam zborovi poveke.

Честитки за победата :) Урош и Бакич не можат да се препознаат, играат како препородени...

Уште само подобар играч да имаше Мзт од овој Николиќ е тек тогаш ќе без уште позаебани. Има конституција и предиспозиции за ептен јак центар ама се понаша ко пичка под кошот ко Пеџа Самарџиски на европското во Литванија.

Да го земат МЗТ овој Вукушиќ од Сплит, и еден добар центар, МЗТ слободно може да нагази кон титула у лигава. Штета што немаат пари за такво нешто. Се надевам дека со добар резултат сезонава ќе се разбудат спонзориве у државава, и ќе се вложи некое евро плус. Живна кошаркава у државава, да ти е ќејф да идеш у БТ и да гледаш јака кошарка. (y)
И да, браво ФА, вие да не бевте, МЗТ ја губеше утакмицава денеска.

Вчера можеше и мораше полесно, ама на виделина излезе проблемот со премалку играчи кој Пипан ги ротира. Оној Турањин повреден, Марковски и Грне не заиграаа, Огнен и Кире незначително, што значи со 7-8 играчи се брка цел натпревар. Инаку критикувајте го Пипан, ама погледнете што излезе од Оташевиќ, ѕвер е дечкото и напад и одбрана. Конечно вчера и Николиќ имаше солиден натпревар, Станко експлодира во продолжение. Приметив и јас дека му се приреди лош дочек на Тимба, ама имам доверба во Пипан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom