Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Реткој кој може да се пофали од нашава сцена навивачка дека бил во Пионир на гостување...FA моментално се број 1 на нашата сцена...
mzt.jpg

Некои инсерти од мечот Партизан - МЗТ

Фаулот над Дамјан на 01.11..

Судиите стварно имаа неколку големи грешки на штета на МЗТ. Два пати дозволија банани кога топката беше на паѓање кон обрач, додека фаулот над Дамјан можеше да се суди и како неспортска лична.

Mn jaka prvava pesna od klipov, kako ide...?
Клуб за кој ќе дадам се
МЗТ ти си се што имаме
нека те носи сега мојот глас
на твое име горд сум јас

и нека знае јадранот
МЗТ скопје ти си шампион
срце на терен само остави
ајде за нас победи

Retko sum videl vakvo tepanje i takva zastita od sudiite ama ke dojdat u skopje makar i izgubile ama so krv na nos da si odat ti ebam toa srbite

И мене ме интересира, некој?
И по која цена?
Сала Борис Трајковски(од 12:00 до 20:00ч), Сала Јане Сандански(од 12:00 до 20:00ч), Ка
фе Круг (Аеродром), Цвеќара Розе (веро2), Камарад (рамстор), Југотон Рекордс ГТЦ 1 кат, Мезе Бар(Скопјанка), Агенција за студентски програми Контекст - бул.Климент Охридски бр.23, Супер Тобако ТЦ Лептокарија, ресторан „Иди ми Дојди ми“ (н. Острово). Цената на билетите е 50 денари.

Реткој кој може да се пофали од нашава сцена навивачка дека бил во Пионир на гостување...FA моментално се број 1 на нашата сцена...
mzt.jpg

Оти нели критериум за тоа кој е најдобар во нашава тифо сцена е бројот на гостовања во Пионира. Пошо секој викенд по еден македонски тим игра во Пионир против Партизан...
Ако сакаш да продолжи дискусијата цитирај ме во навивачки групи за да не истераме многу оф топик.

on:
Да не баксузирам ама следните 3 кола до нова година очекувам 3 победи.
Дома играте со Крка и Цибона, а во гости со Широки. Релативно лесен распоред и ако се помине во најдобар ред ќе се зацврстите во топ 8 :) .

Зошто ги имаат симнато цените на карти на 50 денари? Многу пари да не правеа по 100 кога ги продаваа.

Зошто ги имаат симнато цените на карти на 50 денари? Многу пари да не правеа по 100 кога ги продаваа.

Зошто противнициве не се многу атрактивни екипи. А и сакаат да ја зголемат продажбата на карти, што е паметна идеа..
Подобро продадени 3000 карти по 50 ден, отколку 1500 карти по 100 ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom