Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.mkd.mk/62513/sport/todorov-so-respekt-ama-bez-strav-protiv-golemata-cibona/
„До вторник навечер бевме во преговори со Владо Илиевски кого подолг период го чекавме да реши каде ќе ја продолжи кариерата, но тогаш тој не извести дека решил да потпише за Цедевита по што почнавме да бараме друга опција. Веќе имаме неколку имиња во игра, а до утре вечер, кога е последниот рок за пријавување играчи за второто коло од АБА-лигата, ќе потпишеме со еден од нив“, дополни Војновиќ.

29oj4eh.jpg

Здраво дечки иако не сум од скопје,сепак од македонската лига навивам за мзт,се надевам оваа година на дупла круна,и што поголем успех у јадранската лига,се надевам дека многу големи имиња ќе паднат у јане сандански,поздрав.

Добар е Борис Бакиќ,дете е на Партизан,потоа отиде у Црвена Звезда каде едно време беше капитен и бележе одлични настапи,претходната сезона настапуваше за Раднички од КГ.Искусен е,има вече настапувано во АБА лигата и ке биде одлично засилување за МЗТ.

Oвој 86 годиште, на квалификациите за ЕП не играше за Црна Гора.. бил повикан ми се чини, ама во не се нашол во тие 12 играчи.

Oвој 86 годиште, на квалификациите за ЕП не играше за Црна Гора.. бил повикан ми се чини, ама во не се нашол во тие 12 играчи.

Не знам јас го памтам овој во Црногорски дрес а баш сега проверив само за младинска репрезентација играл.Во секој случај добар играч борец во одбрана а и најважно експлозивен е.Добро засилување посебно кога ќе се земе во предвид дека волку касно во преодниот рок МЗТ гарант го земале доста под почетната цена.

.

На која веб страна се продаваа билети за МЗТ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom