Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Нема везе ја сум почнал да халуцинирам у последно време незнам што ми стана:cenzura:
Само сега кога немаме некој избор за замени на 4/5 т.е. имаме 3 играчи ќе биде интересно да видиме кој што ќе игра

Далман си останува фиксно на 4ка а Чековски и Гечевски ќе си бидат 5ка, секако кога ќе биде во игра Ноа.

391932_10150488646068816_152068998815_8295386_150277356_n.jpg

Милојевиќ еј :mad:

391932_10150488646068816_152068998815_8295386_150277356_n.jpg

Милојевиќ еј :mad:
Па не треба да претставува изненадување,секогаш кога им е битно он суди на дерби.
Иначе „халуцинациите„ ми поминаа ќе биде интересно утре :)

Многу лош преносов !
Ништо од навивачката битка не слушнавме !

ДЕБАКЛ ! Заслужена победа на Работнички.
Ова е лошата страна, а добрата е што веќе нема да ја гледаме СВИЊАТА ДЕБЕЛА крв да сере, мислеше дека само со Гечевски ќе ја добие утакмицата ебате простиот. Лазовски го посрамоти еј ЛАЗОВСКИ. :tapp:
--- надополнето: Dec 4, 2011 5:49 PM ---
И да, подобро СРАМОВ што сега се деси него со Фени.

mnogu slabo izigrana utakmica, ocigledno trenerot na mzt ima cudni svakanja za kosarkata.
id strana na igracite sekoja cest na tose, ognen do nekade dobar, drugite KATASTROFA.

7ZSR4.png

Ако и после утакмицава Стефанов и Тодоров останат у МЗТ - КУР што ќе освоиме некој трофеј... :mad:

Чековски 0/7 од слободни, jesus christ... :tapp:

Гечевски ?????? Ха Ха Хааааааа
Добар беше гечевски, убедливо најдобар.
Американциве се да ги пратиш да играат во Ангели Драчево.
Сарма, сарма, и тоа растурена...
Среќа жива што не се кладев вчера со едно другарче. Јас па му се прскам од смеење, му викам МЗТ рутински ќе тепа.
Со кој памет бе :tapp:
Други земаа се изнакладија, другаров мој ќе собере 1000 денари од кладби :D
Ниедна акција не направија цел меч. Кол ги отвори како црква во недела, овој новиов што им е што играл во Лирија, сите му се потсмеваа ама излезе ѕвер дечкото. Јане посебна приказна....
Немам зборови, менување на тренер подитно и земање на Македонски играчи ;)
Еве на и Фени ако не победи во Јане Сандански...
И ФА се вклопи во сивилото. Волку лошо издание со години не сум видел од Фемили...

ДЕБАКЛ ! Заслужена победа на Работнички.
Ова е лошата страна, а добрата е што веќе нема да ја гледаме СВИЊАТА ДЕБЕЛА крв да сере, мислеше дека само со Гечевски ќе ја добие утакмицата ебате простиот. Лазовски го посрамоти еј ЛАЗОВСКИ. :tapp:
--- надополнето: Dec 4, 2011 5:49 PM ---
И да, подобро СРАМОВ што сега се деси него со Фени.

ova istoto moze da se sluci i protiv feni dokolku mzr igra kako deneska, ovoj vasiot koj vie go narekuvate trener go igra gecevski skoro cela utakmica nedovolno pofdotven, a cela igra se bazira na nego.... tesko vas ako ostane ovoj

Тодоров заедно со засилувањата слободно нека си оди подалеку од МЗТ. И нели Јане не им чинеше, покажа денес на нашите плејмејкери, нека им дават по 10000 евра плата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom