Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Moже нема да му направиме ништо, ама ке живее во константен страв целиот негов престој во Скопје, исто како Симиќ. Симиќ ден денес не е дојден во Аеродром од страв. А Караколев е едно неблагодарно копиле кое ке играше ден денес во Овче Поле доколку Мзт Скопје не го повлечеше и оддеднаш го врти грбот и на наводното не исплаќање на 3 плати бара раскин на договорот (вистинската ситуација, му должат една ипол плата)

Не сме ние некои мафијаши или којзнае што, ама па не сме ниту Ајдуци, си имаме своја традиција и кодекс на правила, преку кои неможеме да поминеме, а Караколев ако биде начекан, јас гарантирам дека ке биде здраво претепан. Од денеска па натаму, неговиот престој во Аеродром се идентификува со висок ризик.
A veke sigruno ke odi vo Rabotnicki ili se uste ne se znae ?

hahaha znaci igracite treba da imaat strav od vas,pa koj ste vie da odlucivate za sudbinata na eden igrac.Sto da pravi kutriot koga ne e zadovolen od uslovite vo mzt ...normalno kako i sekoj igrac ke otide vo drug kade sto ima podobri uslovi osven ako negovata ljubov prema klubot ne e golema.

Јас лично сум ги гледам како навиваат фемили и стварно им нема рамни, најдобри се во мк баскетот.
Иначе јас не навивам ниту за мзт ниту за работнички ниту за струмица.

сеа у моментов мозеби се најдобри, ама се знае кои се city park boys, и кои биле на времето..

сеа у моментов мозеби се најдобри, ама се знае кои се city park boys, и кои биле на времето..
Се знае кој се,50 души преку сила што знаат само да крадат песни и да бојкотираат ако тимот изгубил 3 натпревари по ред.

Па ние имаме најголема причина од сите навивачки групи да бојкотираме,толку год навивање и поддржување аниедна титула. Па сепак не бојкотираме него продолжуваме да навиваме.

да да тоа е стварно за поштуење, незнам како имате толку трпение.ама ипак и ние си имаме причина не е џабе

lele toj kopiljot vo rabotnicki a>? mzt leb mu dade da jede se da mu e**m!!! lele kolku me nervirase dur igrase vo mzt a sea, lele samo koa ke go vidam lelelelele prepotentno pederce!!!! ako pak ke ide vo atleta pa ke mora da ja pomine zeleznicka:salut:

Се знае кој се,50 души преку сила што знаат само да крадат песни и да бојкотираат ако тимот изгубил 3 натпревари по ред.

ej koga ne si zapoznaen so pricinite za bojkotot prvo prasaj pa posle pisuvaj,a dosta mi e mene da objasnuvam na site zasto bojkotirame.nie pocnavme so bojkot od istata utakmica koga mzt go izede 30 razlika kaj niv i togas rabotnicki uste ne bese vlezen vo krizata.ne pisuvaj gluposti

:)

Mzt se dobri,no im treba poveke igraci.Imaat soliden tim no protiv Strumica ili Feni ne ke mozat da se spravat...Najdobi se BOL I JANE PETROVSKI!!!:toe:

Neznam iskreno pricinive za bojkotot ne mi se skroz jasni , posto imase i lani bojkot prva polusezona , pa vo vtora povtorno navivanje. A ova strumicanive znaci stvarno se legendi , top lista nadrealista :vozbud:

Mzt se dobri,no im treba poveke igraci.Imaat soliden tim no protiv Strumica ili Feni ne ke mozat da se spravat...Najdobi se BOL I JANE PETROVSKI!!!:toe:

Јас па цело време мислев дека МЗТ се одлични и дека ќе успееме и титула да освоиме годинава, и дека Ѓуроски и Кромидче се најдобри, ама ете излезе не било така...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom