Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
jas ke ti kazam nivna " jas sum lud , jas sum jak , jas sum stumicki manjak "

jas sum ajduk zakolnat,jas sum makedonec prav....:)ili obratno ide neznam ;)

sto sakam na ovie strumicanive da im se povredi nekoj igrac sto ja vodi igrata vo celiot tim pa da osetat malku slabost,kako sto se sluci so ognen vo playoff finay.:salut:

хахаа песниве им се топ.а еден другар ми кажа дека ја пееле од ѓорче до железничка и ги прасал,абе чо ви значи песнава и овие :pos2: :pos2: не знаеле со да му кажат:pos2: :pos2:

jas sum ajduk zakolnat,jas sum makedonec prav....:)ili obratno ide neznam ;)

sto sakam na ovie strumicanive da im se povredi nekoj igrac sto ja vodi igrata vo celiot tim pa da osetat malku slabost,kako sto se sluci so ognen vo playoff finay.:salut:

И јас сакам вашите да се повредат, ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ПОВРЕДАТ.
Па да гледаме како ке губите од Маврово.

абе не зборете така за повреди кој и да се повреди не е убаво,зошто може тука да му заврши кариерата.:nenene:

На пример чера Димитровски од фени се онесвести и си ја свија ногата убаво видех оти не беше свесен ка падна. .

На пример чера Димитровски од фени се онесвести и си ја свија ногата убаво видех оти не беше свесен ка падна. .

И јас видов дека Димитровски нешто се повреди, ама од што се онесвести ?

Абе имаше блокда од Јововик и тој да излезе да прими се изгуби и падна и во тој момент си ја свиткал ногата изгледа можебе од што е бил изморан и е изгубил рамнотежа . . .

хахаа песниве им се топ.а еден другар ми кажа дека ја пееле од ѓорче до железничка и ги прасал,абе чо ви значи песнава и овие :pos2: :pos2: не знаеле со да му кажат:pos2: :pos2:
eee pa ti za kavadarcani sto im peele, nie koga bevme vo srtumica ni ja peea "od gorce petov do zeleznicka" , " vo naseto milo skopje " , i " boki 13 e veren komita" pa sega ti vidi i najdi nzs !!!! odvaj cekam da dojde sabota da vidam sto ke peat , jes da tesko ke gi slusnam ali ke se potrudam

KARAKOLEV javno kazuvam deka ti vo rabotnicki ke ides so skrseno nesto ddali noga, raka , ne mi e gajle lesno nema da pomines!!!! lazes deka si bolen da ides na pregovori so pederite

lelelele ovoj si otide . .

I jane ako dojde vo Strumica . .

aerodromka;1002403[B напиша:
]KARAKOLEV javno kazuvam deka ti vo rabotnicki ke ides so skrseno nesto[/B] ddali noga, raka , ne mi e gajle lesno nema da pomines!!!! lazes deka si bolen da ides na pregovori so pederite

Аман бре, вие многу хулигани. Што ке му направите на Караколев, НИШТО.

Аман бре, вие многу хулигани. Што ке му направите на Караколев, НИШТО.

Moже нема да му направиме ништо, ама ке живее во константен страв целиот негов престој во Скопје, исто како Симиќ. Симиќ ден денес не е дојден во Аеродром од страв. А Караколев е едно неблагодарно копиле кое ке играше ден денес во Овче Поле доколку Мзт Скопје не го повлечеше и оддеднаш го врти грбот и на наводното не исплаќање на 3 плати бара раскин на договорот (вистинската ситуација, му должат една ипол плата)

Не сме ние некои мафијаши или којзнае што, ама па не сме ниту Ајдуци, си имаме своја традиција и кодекс на правила, преку кои неможеме да поминеме, а Караколев ако биде начекан, јас гарантирам дека ке биде здраво претепан. Од денеска па натаму, неговиот престој во Аеродром се идентификува со висок ризик.

Од стално бил таков глумел звезда си ги преценуваше знаеањта нон стоп незадоволен и не даваше се од себе.Не би го рамнел ова со тоа од Симич пошто Симич за овој во тоа време беше измислен.
За ќутек лани беше многу блиску сега жал ми е што не го јадеше.Нека си иде кој го ебе и сакав да си отиде само не кај педерланата а едно гарантирам од случајов дека сега во Раотнички ке не сере секоја утакмица:toe:Исто мислам дека може некој да му искрши колена,не би му дал луксуз внимение и третман да го свиркам на утакмици пошто копиљов тоа не го заслужува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom