Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Важи ако те видам ќе се пријавам на рецепција кај тебе... :pos2:

Во четврток сакам победа!

Доаѓам во сала!

Сакам да им вратиме,по можност да ги тепаме ако треба и со 1 разлика,тоа највеќе боли...

НАПРЕД МЗТ!

Едно е што сакаш, а други е кои ни се можностите.

Едно е што сакаш, а други е кои ни се можностите.
Па и Работнички е тиња немаат тепано 5 кола мислам у криза невидена се ''навиачите'' демек им шатрајкуваат ако не тепаме задутре никад нема да тепамеsdsdНе се знае

Во четврток сакам победа!

Доаѓам во сала!

Сакам да им вратиме,по можност да ги тепаме ако треба и со 1 разлика,тоа највеќе боли...

НАПРЕД МЗТ!

E за ова ти кажував, тогаш. И за Струмица зборуваше како да се твои, а сега и за Мзт.... може некогаш ке научиш и ќе сфатиш што сакаш

Па и Работнички е тиња немаат тепано 5 кола мислам у криза невидена се ''навиачите'' демек им шатрајкуваат ако не тепаме задутре никад нема да тепамеsdsdНе се знае

Знам дека се тиња и затоа сега имам уште поголема надеж дека конечно ќе тепаме. ЦПБ наводно немало да доаѓаат затоа што бојкотирале, затоа што Фершпед премногу ветиле, а ништо не исполниле. Замисли ние да бевме ко нив. :)

Знам дека се тиња и затоа сега имам уште поголема надеж дека конечно ќе тепаме. ЦПБ наводно немало да доаѓаат затоа што бојкотирале, затоа што Фершпед премногу ветиле, а ништо не исполниле. Замисли ние да бевме ко нив. :)

пу пу не дај боже....не замислувај многу sdsd
Доаѓале не доаѓале исто се фаќа и кога се таму ко да не се тоа не мења ништо..(мене па ми кажаа дека ке се собирале да не тепаат):bilokojzbot::bilokojzbot:
А Тачи ке игра ли задутре или за од јануари е??

пу пу не дај боже....не замислувај многу sdsd
Доаѓале не доаѓале исто се фаќа и кога се таму ко да не се тоа не мења ништо..(мене па ми кажаа дека ке се собирале да не тепаат):bilokojzbot::bilokojzbot:
А Тачи ке игра ли задутре или за од јануари е??

Ке игра Тачи и со Работнички. А за GPB ќе се собирале и ке доаѓале

E за ова ти кажував, тогаш. И за Струмица зборуваше како да се твои, а сега и за Мзт.... може некогаш ке научиш и ќе сфатиш што сакаш

На МЗТ гледам како клуб за кој навивам..

На Струмица гледам како да игра Македонија...:wink:

Колку што сум информиран нема да ја даваат на ТВ, барем така прочитав.

По се изглеа мтв ке даваат на третиот канал тој собранискиот, но ваков меч не се пропушта.Утре бегање од часови за МЗТ!! :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom