Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2: :pos2: :pos2: ce bide interesno za kupot edvaj cekam da dojde ce ima smeenje hahaha

Ќе биде, ние ќе губиме 20 разлика и ќе бидеме нервозни, и ќе кренеме поглед од теренот и ќе го пратиме на трибината каде што седат лозари и ќе ја видиме добро познатата сцена и нели како можеш да си отидеш ненасмеан кога ги гледаш ваквите...

more radical koj taka vika be a? ili se se naoga vo tvojata glava pa odma da napagame luge so ne se od skopje.dobro eve nema da igra pa ce ve poserime

Ќе биде, ние ќе губиме 20 разлика и ќе бидеме нервозни, и ќе кренеме поглед од теренот и ќе го пратиме на трибината каде што седат лозари и ќе ја видиме добро познатата сцена и нели како можеш да си отидеш ненасмеан кога ги гледаш ваквите...

Такви членови како што го гледаш тиа на клипот не постојат веќе во Лозари. Поради прејасни причини сите како Шерифот шо го викате вие ,беа избркани и не беа ни вчера во Битола. И мислам дека ногу поубаво си поминаме без нив оти само место зафаќаа во автобусот и ништо не навиваа....

ej znam deka toa nema veza so kosarka...ama slusnav deka vcera na mitingot na plostadot pelA bil uapsen vodzata na CPB koki....toa doslo koga grupa demostranti se upatile kon grckata ambasada i pritoa gi mavale na zelkite so kamenja....policijata go uapsila komandan koki posto toj gi potiknuval demostranti da mavaat...spored mene svaka mu cast na koki se glede kako se brani svojata zemja UNITED MACEDONIA

ej znam deka toa nema veza so kosarka...ama slusnav deka vcera na mitingot na plostadot pelA bil uapsen vodzata na CPB koki....toa doslo koga grupa demostranti se upatile kon grckata ambasada i pritoa gi mavale na zelkite so kamenja....policijata go uapsila komandan koki posto toj gi potiknuval demostranti da mavaat...spored mene svaka mu cast na koki se glede kako se brani svojata zemja UNITED MACEDONIA

А и ти си од неговите копуци очигледно. Се гледа како се бранат партиските интереси, а не државните. Од кога државен интерес е да се кршат амбасади???????

а за Мзт - Вардар, една од најинтересените утакмици во досегашниов тек на првенството, ако изгуби Вардар неговите шанси за влез во плејофот ке се сведат само на теорија, а Мзт ако победи, ширум си ги отвара вратите не само за плејофот, туку и за добро стратно место во плејофот

Многу подобро ќе биде МЗТ да избори место во плеј офот..ќе биде интересно и на теренот а богами и на трибините..
За Коки...слушам оти бил СДСМ војниче...ама алфите му дале остав..

МЗТ тепаше ! Браво МЗТ само така да продолжиме !

Ај честито колко го тепавте вардар?

Sega RABOTNICKI ni go gleda gazot!
A koki go uapsija i iskreno mozda nebese on najvinoven vcera, ama toa e.
NAPRED MZT!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom