Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
ХЕХЕХЕХЕХЕХЕХех браво еј кај го најде даааа закон се сликите ТУБАТА:pos2::pos2::pos2: неможам да се изнасмеам ХИХИХИХИИХИХХИ леле леле абе Марко Марко од кај го најде бе а ?

ima tipot svoj del na sajtot mkmetal.
tezok idiot.trgnete go od tribina.
posto idiotizmot e zarazna bolest!!!!!!!!!!!!!!!!!

ima tipot svoj del na sajtot mkmetal.
tezok idiot.trgnete go od tribina.
posto idiotizmot e zarazna bolest!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако би ме прашал мене или ако јас одлучувам јас не би го пуштил уште еднаш во сала да влезе ама таа е мора и такви да има народот да има за што да се смеее а тоа е голем срам пред се замене и за сите други прави личности кои се на трибина ама има надлежен таму кој решава дали да го приме или да го брка додека е така кај нас никогаш нема да го достигниме она рамниште на групи како вас ако нема права љубов нема ништо веруј му и самиот го знаеш тоа..

Ако би ме прашал мене или ако јас одлучувам јас не би го пуштил уште еднаш во сала да влезе ама таа е мора и такви да има народот да има за што да се смеее а тоа е голем срам пред се замене и за сите други прави личности кои се на трибина ама има надлежен таму кој решава дали да го приме или да го брка додека е така кај нас никогаш нема да го достигниме она рамниште на групи како вас ако нема права љубов нема ништо веруј му и самиот го знаеш тоа..
inace cisto informativno imam uste snimki kako toj serifot se glupira ama mislam deka eden klip e dovolno vnimanie posveteno na takov idiot.

inace cisto informativno imam uste snimki kako toj serifot se glupira ama mislam deka eden klip e dovolno vnimanie posveteno na takov idiot.

Море ај ако сакаш да ми дадеш некоја снимка ама без шерифот ми треба замене некој клип ако сакаш или пак дај и на аеродромка она ќе ми прате на skype ај фала однапред..

Drugar da znaes feni e sampion

Добро де ај смири страстите. Има време до крајот ке видиме, а не уште сега виа е шампион ниа е шампион, позз и морав да ти преговорам:smir:

ni simik , ni drugiot srbin nema utre da igraat :vozbud:

osekjam utre ke bide golem den.den za pobeda.
ke gi tepame pedercinjata posle dolgo vreme kaj niv doma.
samo nema da bide interesno na tribina ako ne doagjaat cpg.
a i ako doagjaat pak ke bidat zakjuteni.
vreme e da se promovira zamenata za simic za narednite 10 godini.ke mu se tresat racete na karakolev koga ke ne vidi na tribina.
treba crncite da prorabotat ,edno posteno zabivanje na smith bi predizvikalo erupcija i rusenje na luna parkot.

Ах без Симиќ нема да биде толку интересно, а и без ЦПБ. Како и да е утре мислам дека е време конечно да се победи во Парк. Ако утре не биде не знам кога.

Со среќа утре, а ќе дават ли пренос и ако дават во колку часот играте ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom