Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Протиќ ко Мандиќ е само кошот го гледа, каква асистенција какви бакарачи. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Протиќ е последно странско засилување за МЗТ ама со него не е затворен ростерот воедно постои можност да се потпише со уште некој домашен кошаркар ама тоа ќе зависи од повеќе фактори

Ќе мора да притисне управава наша за ангажман на Пеџа каков и да е сепак е класичен центар и солиден е за аба а вака остануваме само со Буниќ 207см висок а со Бубе ништо не праиме во аба може да се користи во мак лига

Последно уредено:
Ќе мора да притисне управава наша за ангажман на Пеџа каков и да е сепак е класичен центар и солиден е за аба а вака остануваме само со Бунтиќ 207см висок а со Бубе ништо не праиме во аба може да се користи во мак лига

Пеџа е најголем криминал во кошарката. Не верував во ова кога ми кажувале се до моментот кога не заигра за МЗТ. Тие пари што ги бара, а колку вреди е смешно да збори...Истото важи и за Бојан Трајковски, само што него сега и кур го заболе за кошарка, жена му е пуна ко танкер па веќе и на второ место му е спортот.

Пеџа е најголем криминал во кошарката. Не верував во ова кога ми кажувале се до моментот кога не заигра за МЗТ. Тие пари што ги бара, а колку вреди е смешно да збори...Истото важи и за Бојан Трајковски, само што него сега и кур го заболе за кошарка, жена му е пуна ко танкер па веќе и на второ место му е спортот.
Брат јасно е дека не е некој кошаркар сега незнам јас колку бара ама не верувам дека и надвор ќе добие добар договор бидејќи е мизерија на еп па ако може да се договорат со него би било добро бидејќи е македонец ако не нека донесат уште еден странец на петка секако за мк лига сме доминатни и немора да игра ама за аба со Бубе како замена не праиме ништо башка тоа и на четворка сме тенки ајде Мијатовиќ може и 4 и 5 да покрива али Луковиќ е повеќе тројка него четворка така да остануваме само со Буниќ и Мијатовиќ на високите позиции,а со Трајковски нека не ги преговараат дечкото е пример за тоа како не треба да се игра кошарка

А среќа па виршлата е пример за тоа како треба да се игра кошарка хахаха. Класичен КУРТОН од играч, да немаш желба да издоминираш со 215, да им ебеш мамицата со банани, да им куцаш у фаца, да им праиш постери и да си толкава ПИЧКА У ДУША тоа е страшна работа, цел вокабулар од псовки го користам кога сум приморан да го гледам.

добро сепак треба да сте свесни дека после европсково ќе иде надвор од македонија каде би земал нешто поише пари
еве оваа му беше солидна утакмица бар по поени и уште една-две такви ќе се избори за договор со некој тим што може да плати поише или едноставно да ги задоволи неговите барања
а дека е тиња играч, тиња е.... го гледав и минатата година у нашава лига - ништо посебно, ама апсолутно ништо посебно ни за у нашава лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom