Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ova ne e faul,ova e tehnicka,namerna i licna greska 3 in 1 :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

готово не пишувам на темава додека не помине купов да не си напраам делит од форумов . а не ми е јасно како го утнав патуљакот коа синоќа го пцуев цело време додека беше на терен :mad::mad::mad:

Е па еве ти како најпаметен кажи друго дерби што има толку народ
Ете ти чист пример во куманово со карта си плаќаат луѓето без разлика дали доаѓа раднички, металски завод, кожув, фени, карпош.

Ете ти чист пример во куманово со карта си плаќаат луѓето без разлика дали доаѓа раднички, металски завод, кожув, фени, карпош.

Чист пример, во Куманово тоа е единствен спорт што има публика, и еден тим во цел град. Нема 10 клуба у цел град во различни спортови што играат големи натпреварувања. Сам напраи си ја математиката.

Роузи глеам МЗТ ти е трн у око, го коментираш кај стигнеш, па си го пратиш, знаеш и посетеност и кога и со кој игра. Браво!

Не ни сакам да те цитирам и објаснувам, зошто сметам дека залудно ќе го трошам времето, како и овие 30ина секунди. Само молимте не замарај и не се повторувај.
Ако сакаш да водиш (развиеш) дискусија ОК, ако не, тогаш број колку луѓе има у Јане кога игра Скопје ;)

За Купот денес за сите е бесплатно или ќе биде исто како претходната утакмица?

За Купот денес за сите е бесплатно или ќе биде исто како претходната утакмица?
Тешко денес да влезеш во сала, со оглед на тоа што нема утакмици. :P

И мене ме интересира, дали ние што не сме од Аеродром ќе можеме да го гледаме натпреварот ?

@d-rose_ 1, нареден пат ќе делам казнени. Воздржувај се од пишување во други фан клубови со цел да провоцираш.

Чист пример, во Куманово тоа е единствен спорт што има публика, и еден тим во цел град. Нема 10 клуба у цел град во различни спортови што играат големи натпреварувања. Сам напраи си ја математиката.
Ае вака да се разбереме нешто. Аеродром е огромна општина кој друг спорт го имате?
Од Куманово голем број на луѓе за да стигнат до сала поминуваат повеќе од најдалечниот од Аеродром до вашата сала.

x1mdbNF.png

Joncevski treneristeto, 2 razlika vodi ne pravat faul za da imaat posleden napad? Serko!!!
Maksimalno potceneti kozuv koi igraa timski i so plan.

Sve da ti ebam po spisok. Stana prv trener pa i drugarot od vardar strucnjakot golem go zema vo mzt da lapa pari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom