Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Еве колку не есапат од С.Ц. Јане Сандански
Никаде нема термини за натпреварите на МЗТ.

Нејсе, за натпреварот само Цвеле изигра како што треба, Маринковиќ треба да го ухранат некако ме потсеќа на Гече пред 15 години, Цинцадзе лош. Класен, Кире и Лучиќ очајни па побогу прв скокач у тим ни беше Симоновски. Зивчевиќ имаше индекс на корисност -6, со зборови МИНУС ШЕСТ.
Нека мисли нешто управата, на крај на сезона си заминува и Цветковиќ му истекува договорот со МЗТ, се враќа во Звезда од каде што е на позајмица.[DOUBLEPOST=1414360078][/DOUBLEPOST]Еве нешто за овие тешки моменти за МЗТ, да се потсетиме на најубавиот ден во историјата на клубот.

Последно уредено:
Триото бекови од Литванија се уште е без ангажман
Во нималку поразлична позиција е и најмладиот од триото, Дамјан Стојановски, кој откако му заврши договорот со актуелниот шампион МЗТ Скопје, се уште е без ангажман. Тој беше спомнуван како едно од можните нови засилувања на словенечка Унион Олимпија, варијанта што отпадна, а во последниот период во јавноста струјат за сега неофицијалн информаци за интерес од страна на Работнички. Не е исклучена можноста Стојановски да се врати повторно во МЗТ Скопје, клубот што според одредени информаци има се уште неподмирени обврски кон самиот играч, што е голема пречка во преговорите.

Во сρеда со лисиците шанса за помладите да го поκажат потенцијалот аκо го имаат,а после следуваат тρи многу важни утаκмици најпρвин во недела пρед полна сала цедевита моρа а и веρувам деκа ќе падне послаби се од лани а и во петоκ игρаат со цсκа умоρени ќе се,потоа деρбито во паρκ κое неκа го изгубиме во замена за победа во белгρад а ништо чудно и сите тρи да ги изгубиме е тогаш ќе има тоρнадо внатρе во κлубот

Во сρеда со лисиците шанса за помладите да го поκажат потенцијалот аκо го имаат,а после следуваат тρи многу важни утаκмици најпρвин во недела пρед полна сала цедевита моρа а и веρувам деκа ќе падне послаби се од лани а и во петоκ игρаат со цсκа умоρени ќе се,потоа деρбито во паρκ κое неκа го изгубиме во замена за победа во белгρад а ништо чудно и сите тρи да ги изгубиме е тогаш ќе има тоρнадо внатρе во κлубот

Ако ги изгубиме сите 3 ке летаат откази :)

никако вака немој да си мислиш, во секое време ги трампам сите три утакмици за ДЕРБИТО ВО ПАРК !!! НЕКА ГОРИ ВО ГРАДСКИ ПАРК

541549_905071809522668_8357625962338791407_n.jpg

Не ми е јасно по кој основ ќе го бркаат Цинцаѕе кога не изигра неколку утакмици поради повреда, а и тие што ги изигра остави добар впечаток за разлика од Зивче, Де Мјуник и Марко, којшто освен утакмицата со Мега ништо друго не покажа...

Не ми е јасно по кој основ ќе го бркаат Цинцаѕе кога не изигра неколку утакмици поради повреда, а и тие што ги изигра остави добар впечаток за разлика од Зивче, Де Мјуник и Марко, којшто освен утакмицата со Мега ништо друго не покажа...
Мене па не ми е јасно од каде тој истиот Цинцаѕе вреди повеќе од еден Дамјан рецимо. Ако цената да се донесе Дамјан (и + црнче кое е сеуште мистерија) е да се избрка Цинцаѕе ја со две руки потпишуем.

Изгледа платата е основ,аκо знае неκој неκа пиши κолκу зема отпρилиκа ѓоρѓи?

Добро како вака ги бркаат играчиве кога ќе им текне, и минатата сезона едно 10тина играчи избркаа и двајца тренери, нели плаќаат некакви оштети или пенали...?

Dion Dixon (191cm, 88kg, 25 години)
Последна година изиграна во NCAA 2011/2012, 37 натпревари, 34 минути во просек, 13 поени, 3,4 скока, 2,1 асистенција, 1,6 украдени, 37% од поле, 26% тројка, 70% слободни.

После тоа има играно за Idaho State (D-league), АЕК (Кипар) и лани за Homenetm (Либан).

Лани во Либан 23,9 поени, 4,5 скока, 5,5 асистенции, 46,1% од поле, 27,8% тројка

Последно уредено:
Мене исто не ми е јасно , дали во кошарката има некаков преоден рок? Сезоната веќе длабоко е почната а овие уште купуват и продават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom