Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Леле κога ќе ми теκне κаκва статија му напишаја на зивче во еκипа κаκо демеκ одбил еκипи од фρанција и полсκа ми иде да се убием:tapp:
κаκви новинаρи имаме:facepalm:

Убаво му рекол на тоа размазено копиле. Со онаа изјава од вчера Антиќ кај мене ја изгуби сета почит што ја имаше, и како репрезентативец и како прв македонец што заиграл во НБА.

А и ова што го изјавил Врба е скроз вистина затоа што ја имам веќе чуено оваа приказна, и со Аврамовски и со Бенкардино во Венецуела.[DOUBLEPOST=1413546803][/DOUBLEPOST]
Леле κога ќе ми теκне κаκва статија му напишаја на зивче во еκипа κаκо демеκ одбил еκипи од фρанција и полсκа ми иде да се убием:tapp:
κаκви новинаρи имаме:facepalm:
А што е уште потрагично, мислам дека изјавата беше ко што пиша и ти само плус ова го имаше: Ми ветија шампионски амбиции од клубот, затоа и потпишав за МЗТ.
Демек ако не беа шампионски немаше ИГРАЧИНАТА да потпише. :facepalm::facepalm::facepalm:
Да му ебам кретенот глуп, нека иде нека се тетовира таму, за кошарка не е.

Јас мислам и да дојде Дамјан нема тоа ништо да смени,ептен минимално подобро ке бидат можи...Си заминаа Гечевски,Чековски,Дејвис,Синовец,Шехович, Оташевич,ма ништо неможи Дамјан да исправи,МЗТ оваа сезона ке биди најслаб во цела АБА лига,па послаб и од Левски кој прв пат играат АБА...

Јас мислам и да дојде Дамјан нема тоа ништо да смени,ептен минимално подобро ке бидат можи...Си заминаа Гечевски,Чековски,Дејвис,Синовец,Шехович, Оташевич,ма ништо неможи Дамјан да исправи,МЗТ оваа сезона ке биди најслаб во цела АБА лига,па послаб и од Левски кој прв пат играат АБА...
Тоа што си заминале некои луѓе не е проблем. Проблем е што тие што дојдоа за кур не ги бива. Да дојдеа луѓе кои со срце ќе играа за клубот никој немаше ништо да замери, но не се случи тоа.

Има врска и тие што си отидоа ама ова што го играат на почетоков МЗТ е катастрофа ...без срце

ми текнува на времето како врба ( играше за мзт ) намерно губеше токи во финале со работнички само за да можат работнички да станат шампиони ... тиња карактер.

Епа фино деби за Стефанов. :)
Ова е играта што се бараше. Се надевам ќе продолжат така. Дури и за младинците има надеж :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom