З
Забавата е во Кругот
Гостин
Ужас, немој сега и Дејвис, пред најбитните утакмици.
Многу лошо ја свитка ногата, го очекува сигурно долга пауза.
Многу лошо ја свитка ногата, го очекува сигурно долга пауза.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неколку пати видов дека зборите за картиве демек у One да се продаваат а не ви текнува дека Т Мобиле ни е спонзор !!!
Денешнава утакмица топло ладно... Станко одличен , Синовец ептен ми се свиѓа ама многу шутира тројки треба да се смири малце. Следниве две утакмици мора да се тепаат иначе не ни се пишуе добро![]()
Синовец ептен ми се свиѓа ама многу шутира тројки треба да се смири малце. Следниве две утакмици мора да се тепаат иначе не ни се пишуе добро![]()
Не треба да ве излажат овие 11 поени на Синовец,тој повеќето кошеви ги даде во последна четвртина скроз при крај кога се одлепи Цедевита на +15/17 колку и да беа,значи на веќе решен меч. Има разлика во тоа дали ќе постигнеш 5-6 поени кога се крши резултат,или на веќе решен натпревар,а тој цела утакмица шутираше милион топки потроши а кога неколку пати изедначи МЗТ во 3/4 тој избрзуваше и си фрлаше тројки.
Ко што кажав освен Чековски никој не ми остави добар впечаток денес.
Оташевиќ,добро бе туго нема да умреш ако дадеш некој кош,ебати плејмејкерот што нема никаков шут ни влез,налет значи и таа агресивна одбрана што ја игра кога во напад се како со играч помалку. Костовски исто слаб денес,тој па Огнен беда и очај. Страшно фали плеј во тимов,Костовски како добра замена за него да се остави а оташвиќ да напушти.
Дамјан да може бар со Партизан да игра,ептен фали,ептен. Кој малер ги тера сезонава со повредите значи.......
Мислам дека сега требаше да се продава некој вид дупла карта која ке важи и за двете утакмици и за Макаби и за Партизан. Се плашам дека " обичната" публика ке се чува за со партизан и дека против макаби ке имаме најмалку публика досега во С.Ц.Б.Т.Одредена е цената на билетите за натпреварот во среда против Макаби. За горните трибини цената ќе биде 50 денари, додека за партер 100 денари. Продажните места се како и досега:
Продажните салони на Office Plus во: Рамстор, Скопје Сити Мол, ГТЦ, Палома Бјанка, Југотон ГТЦ 1кат, Кафе Круг (Аеродром), Мезе Бар ( Скопјанка), Билетара во Спортски центар Ново Лисиче( од 12.00ч до 20.00ч) Билетара во СЦ Борис Трајковски.
Онлајн продажба
http://www.karti.com.mk/eTickets/TicketList.aspx?pEventID=316