Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ужас, немој сега и Дејвис, пред најбитните утакмици.
Многу лошо ја свитка ногата, го очекува сигурно долга пауза.

Од лично искуство од повреда на утакмица скроз исто онака при доскок свиткав зглоб,2-3 недели во лонгета ми беше ногата,е сеа овие како професионални спортисти ваљда ќе има третмани ова она па да се намали тоа време,ова чисто лаички да се надеваме дека нема да биде подолго отсутен Дејвис,зошто без него и без Дамјан не верувам дека ќе добијат некој дуел дур ги нема.

Денес само Чековски игра ко што треба,другото се.......

Си доби топка во муцка волон нивен
Марковски е неверојатно безкорисен

Ако Горјан Марковски е играч јас сум за него Двејн Вејд . Сељачиште едно иди љокај по Привилиџ или незнам каде мајмун еден ..... Молам бога само со Дејвис да не е нешто ептен заебано зошто отидовме јабана ....

Kako zaboraiv deka denes igrale, inaku Cedevita se dosta jaki godinava, posle Partizan i Zvezda edni od glavnite kandidati za F4 taka da kao sto gleam rezultatov e soliden. Ne znam kako bila igrata, Damjan sekako fali mnogu...

Дејвис за жал минимум 2 недели ке паузира,лошо го свитка зглобот:(

Нека се фокусираат сеа на Макаби,па во среда заедно да ги ебеме:D

Неколку пати видов дека зборите за картиве демек у One да се продаваат а не ви текнува дека Т Мобиле ни е спонзор !!!

Денешнава утакмица топло ладно... Станко одличен , Синовец ептен ми се свиѓа ама многу шутира тројки треба да се смири малце. Следниве две утакмици мора да се тепаат иначе не ни се пишуе добро :)

Неколку пати видов дека зборите за картиве демек у One да се продаваат а не ви текнува дека Т Мобиле ни е спонзор !!!

Денешнава утакмица топло ладно... Станко одличен , Синовец ептен ми се свиѓа ама многу шутира тројки треба да се смири малце. Следниве две утакмици мора да се тепаат иначе не ни се пишуе добро :)

Нели едно време лепевме налепници и на ONE :D
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 21:08 ---
Нетреба да го окривуваме Марковски, тој и така не е планиран да изигра повеќе од 2 мин на утакмица. Денес сите потфрлија, освен Чековски.
Незнам зошто не му се даде на Лукич повеќе минутажа..
Цедевита според играва денес се трупови, требаше да не напунат 30 разлика.
Ако нешто не се подобри до сабота не очекувам срамен пораз од Партизан на домашен терен.
Да се надеваме дека Дамјан ќе се врати до тогаш, и тренеров малце построго ќе се постави спрема играчиве.

Синовец ептен ми се свиѓа ама многу шутира тројки треба да се смири малце. Следниве две утакмици мора да се тепаат иначе не ни се пишуе добро :)

Не треба да ве излажат овие 11 поени на Синовец,тој повеќето кошеви ги даде во последна четвртина скроз при крај кога се одлепи Цедевита на +15/17 колку и да беа,значи на веќе решен меч. Има разлика во тоа дали ќе постигнеш 5-6 поени кога се крши резултат,или на веќе решен натпревар,а тој цела утакмица шутираше милион топки потроши а кога неколку пати изедначи МЗТ во 3/4 тој избрзуваше и си фрлаше тројки.
Ко што кажав освен Чековски никој не ми остави добар впечаток денес.

Оташевиќ,добро бе туго нема да умреш ако дадеш некој кош,ебати плејмејкерот што нема никаков шут ни влез,налет значи и таа агресивна одбрана што ја игра кога во напад се како со играч помалку. Костовски исто слаб денес,тој па Огнен беда и очај. Страшно фали плеј во тимов,Костовски како добра замена за него да се остави а оташвиќ да напушти.

Дамјан да може бар со Партизан да игра,ептен фали,ептен. Кој малер ги тера сезонава со повредите значи.......

Ne moze Tose na sekoja utakmica po 30 poemi da dava, ali Stanko go zameni epten ovojpat. Ne znam zosto Lucuc tolku sedese na klpa, komentatorot se ubi jadejki bubrezi deka toa e poradi losata prva 1/4 ali ne a veze deckoto go zaboravija. Sinovec e ok ali golem potrosuvc na topki. Markovaki brat ok si ali staj edno 10 kila ili ne prai fauli pso sekoj faul ti go pravat 2+1 posto ne moes da si go doddzis covekot. Otasevic ima soliden sut ali ovojpat nemase otvorena pozicija. Reynolds jako me razocara, kakov zver bese vo Torus, ali sto ti prai godina vo tretorazredna liga kaj i da igral, deckoto ja iskomplicira akcijata kajsto Davis ja svitka nogata i na kraj na noga mu stdoskokna Davis...maler e ciganov neviden. Na Kostovski mora da mu se kaze deka ne mu e ova Kumanovo i deka trojka moze i smee da puc samo koga ima pozicija, a ne od dribling i ne od 10m poso neli ne e mirza teletovic. Ognen ne moze da ne e slab koga igra po 2-3 minuti po utakmica.

Cedevita ne bese nisto posebna duri i mozese da gi na,ackame ali vtora utakmica po red imame nekoj jak pad edno 5 min i dok se svestme otide utakmicata. Od ona drvono bosansko igrac napravivme :-)

Не треба да ве излажат овие 11 поени на Синовец,тој повеќето кошеви ги даде во последна четвртина скроз при крај кога се одлепи Цедевита на +15/17 колку и да беа,значи на веќе решен меч. Има разлика во тоа дали ќе постигнеш 5-6 поени кога се крши резултат,или на веќе решен натпревар,а тој цела утакмица шутираше милион топки потроши а кога неколку пати изедначи МЗТ во 3/4 тој избрзуваше и си фрлаше тројки.
Ко што кажав освен Чековски никој не ми остави добар впечаток денес.

Оташевиќ,добро бе туго нема да умреш ако дадеш некој кош,ебати плејмејкерот што нема никаков шут ни влез,налет значи и таа агресивна одбрана што ја игра кога во напад се како со играч помалку. Костовски исто слаб денес,тој па Огнен беда и очај. Страшно фали плеј во тимов,Костовски како добра замена за него да се остави а оташвиќ да напушти.

Дамјан да може бар со Партизан да игра,ептен фали,ептен. Кој малер ги тера сезонава со повредите значи.......

Се сложувам, ама за Синовец не зборев за утакмицава. Утакмицава беше ужас. Ја зборам за досегашниве настапи вкупно дека е добар поентер и асистент :)

Зар Костовски и Огне се подобри од Оташевич ?
Јас до сега само влезови на Оташевич видов. Кога влегле Огне или Костовски ? :unsure:

Одредена е цената на билетите за натпреварот во среда против Макаби. За горните трибини цената ќе биде 50 денари, додека за партер 100 денари. Продажните места се како и досега:
Продажните салони на Office Plus во: Рамстор, Скопје Сити Мол, ГТЦ, Палома Бјанка, Југотон ГТЦ 1кат, Кафе Круг (Аеродром), Мезе Бар ( Скопјанка), Билетара во Спортски центар Ново Лисиче( од 12.00ч до 20.00ч) Билетара во СЦ Борис Трајковски.

Онлајн продажба
http://www.karti.com.mk/eTickets/TicketList.aspx?pEventID=316
Мислам дека сега требаше да се продава некој вид дупла карта која ке важи и за двете утакмици и за Макаби и за Партизан. Се плашам дека " обичната" публика ке се чува за со партизан и дека против макаби ке имаме најмалку публика досега во С.Ц.Б.Т.

Со Партизан кај се планира за картиве, што ќе разберете одма кажете, да не останам на билетара да купувам, ништо не праиме таму, ќе има огромна заинтересираност..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom